Cele mai citite
 


Tulcea: Un bărbat a fost rănit, după ce barca în care se afla a fost lovită de o alta pe Dunăre
miercuri, 12 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 60 de ani se află internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce barca în care se afla a fost lovită de o altă ambarcaţiune, în apropiere de satul Mila 23.
Potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES de Căpitănia Portului Tulcea, barca în care se afla bărbatul a încercat, luni seară, să evite undiţele unor pescari, la ieşirea de pe canalul Eracleea, a luat curba mai larg, colizionând cu o altă ambarcaţiune care venea din sens opus.
''În urma coliziunii G.A a fost proiectat în apă şi a suferit leziuni la frunte şi în partea dreaptă. A fost anunţat serviciul de urgenţă 112 şi persoana rănită a fost transportată la Spitalul Judeţean Tulcea pentru acordarea asistenţei medicale'', se arată în comunicat.
Incidentul este cercetat de o echipă formată din reprezentanţi ai Căpităniei Portului Sulina şi Poliţiei Transporturi Sulina. AGERPRES/(AS - Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul de urgenţă 112 va avea dispeceri instruiţi la standarde europene Ministerul Sănătăţii şi Colegiul de Servicii de Urgenţă din Finlanda, aflat în subordinea Ministerului de Interne din Finlanda, vor forma specialişti şi formatori români în dispecerizarea integrată de urgenţă.
Maramureş: SJU reînfiinţează serviciul de urgenţă în stomatologie, închis în urmă cu 20 de ani Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Baia Mare a reînfiinţat serviciul de urgenţă stomatologie, desfiinţat în urmă cu aproape 20 de ani, în urma privatizării celor două policlinici stomatologice din municipiu, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul SJU Baia Mare, ec. Sorina Pintea.
Tulcea: 12 unităţi şcolare, fără sursă de apă potabilă Douăsprezece clădiri ale unităţilor de învăţământ din judeţul Tulcea nu au asigurată apa potabilă, iar alte câteva zeci sunt în curs de implementare a măsurilor impuse de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta în vederea obţinerii autorizaţiilor de la această instituţie.
Tulcea: Un elicopter este pregătit să intervină în cazuri de urgenţă în localităţile din Delta Dunării Un elicopter al Inspectoratului General pentru Aviaţie va fi, începând de marţi, pe Aeroportul internaţional Delta Dunării din judeţul Tulcea pregătit să intervină în cazuri de urgenţă în localităţile din Rezervaţie. De asemenea, toate navele din Portul Tulcea au primit ordin de a intra la iernatic,...
Tulcea: Angajate ale Spitalului Judeţean de Urgenţă, acuzate de luare de mită în formă continuată Două angajate ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) sunt acuzate de luare de mită în formă continuată, ele fiind cercetate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Numărul unic de urgenţă 112 - la şase ani de existenţă în România, cu apeluri reale şi false (grupaj) Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Numărul unic de urgenţă 112 a marcat, vineri, al şaselea an de implementare în România, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale organizând, cu acest prilej, în toate Dispeceratele 112 din ţară, vizite ale elevilor pentru a le explica importanţa şi utilitatea lui, precum şi...