Cele mai citite
 


Box: Un pugilist sud-african a murit la spital după o luptă
joi, 13 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Boxerul sud-african Anele Makhwelo a încetat din viaţă la patru zile după ce fusese adus de urgenţă la spital, în timpul unui meci pentru titlul naţional, informează AP, recepţionată de Agerpres.
Makhwelo a acuzat dureri la piciorul stâng, după încheierea rundei a 9-a a meciului pentru titlul de campion al Africii de Sud la categoria muscă, împotriva deţinătorului centurii, Doctor Ntsele, disputat vineri. Medicul de ring l-a examinat şi a decis ca pugilistul să fie transportat imediat la spital, suspectând că Makhwelo are un cheag de sânge pe o arteră a creierului.
Dick Nkuna, unul dintre responsabilii Federaţiei de box din Africa de Sud, a precizat că boxerul a încetat din viaţă marţi, într-un spital din Bloemfontein, după ce a intrat în comă, în urma celor două intervenţii chirurgicale la care a fost supus.
"Nu a existat nimic, în timpul luptei, care să sugereze că se întâmplă ceva rău. Transmitem condoleanţele noastre familiei băiatului şi întregii familii a boxului", a precizat Nkuna.
AGERPRES (Mihai Dragomir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Zeci de urgenţe medicale preluate de SMURD după ore de intervenţii şi deplasări pe jos prin zăpadă Echipajele ISU Giurgiu se luptă în continuare cu situaţiile de urgenţă apărute în urma codului portocaliu de viscol şi ninsoare înregistrat pe raza judeţului, în ultimele 24 de ore intervenind în 18 cazuri de urgenţe medicale înregistrate din cauza unor afecţiuni cardiace, hipotermie, insuficienţă r...
Ebola: Reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate, joi Consiliul de Securitate al ONU va ţine joi după-amiază o 'reuniune de urgenţă' cu privire la epidemia Ebola care face ravagii în Africa de Vest, a anunţat luni ambasadoarea americană la Naţiunile Unite, Samantha Power, citată de AFP.
Nigeria solicită voluntari în lupta contra epidemiei de Ebola Nigeria, ţara cea mai populată din Africa, a lansat sâmbătă un apel către voluntari pentru a putea face faţă epidemiei de Ebola, boală care a provocat moartea a 1.000 de persoane în Africa de Vest şi a determinat Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) să decreteze situaţie de ''urgenţă de sănătate publică...
Giurgiu: Persoane blocate în zăpadă din judeţ solicită ajutorul autorităţilor la o săptămână de la căderile de zăpadă Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu încă se luptă să ajute cu apă, hrană şi medicamente persoanele blocate de zăpada care a căzut pe raza judeţului Giurgiu în urmă cu o săptămână, alte intervenţii asociate gerului năpraznic fiind stingerea unor incendii la locuinţe şi...
Bihor: Despre medicina de urgenţă, celule stem, donare de organe, în conferinţa "Medicul şi societatea" Coordonatorul programului de transplant în judeţul Bihor, dr. Carmen Pantiş, a solicitat vineri ajutorul studenţilor pentru a lupta împotriva prejudecăţilor sociale privind donarea de organe în scopul salvării unor vieţi, adresare făcută în cadrul Conferinţei internaţionale 'Medicul şi societatea' care...
VIRUSUL ZIKA Stare de urgenţă naţională în Honduras, după semnalarea a 3.700 de cazuri Guvernul din Honduras a decretat luni stare de urgenţă naţională din cauza virusului Zika, după ce în ţară s-au înregistrat 3.700 de cazuri de contaminare de la jumătatea lunii decembrie, a anunţat ministrul sănătăţii, Yolani Batres, citat marţi de AFP.