Cele mai citite
 


Michael Jackson era aproape orb şi avea probleme urinare (proces)
joi, 13 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Urologie
 

Michael Jackson era aproape orb, avec probleme urinare şi mergea la dermatolog de trei ori pe săptămână, potrivit declaraţiilor date la poliţie de doctorul Conrad Murray. Înregistrarea a fost difuzată marţi la Los Angeles, la procesul medicului, relatează AFP.

Doctorul declarase, la două zile după moartea lui Michael Jackson, pe 25 iunie 2009, că 'vedea foarte, foarte prost. Mi-am dat seama că era aproape orb'. Cântăreţul folosea ochelari cu dioptrii foarte mari, a spus medicul, al cărui proces a intrat în a treia săptămână. La proces s-a arătat deja că Jackson purta, în momentul morţii, un cateter pentru evacuarea urinei şi un tub nazal pentru oxigen.

'Dl Jackson avea probleme urinare. În ultimele luni, mi-a spus că la toaletă stătea ore întregi până urina', a afirmat medicul. 'Se întâmpla să facă şi pe el', a adăugat Murray. Doctorul a povestit cum l-a tratat de mai multe ori pe cântăreţ de deshidratare şi epuizare şi cât de puţin mânca starul. 'Nu mânca şi nu bea. Spunea că mama lui l-a forţat să mănânce în copilărie. În rarele ocazii când mânca, cerea pui şi orez', a mai spus medicul acuzat de omor involuntar în cazul Michael Jackson.

El a adăugat că Jackson mergea de trei ori pe săptămână la un dermatolog renumit în Beverly Hills, dr Arnold Klein. 'Producătorii (spectacolului) mi-au spus că Michael Jackson avea cele mai nereuşite zile pe scenă când ieşea din cabinetul dr Klein, adică de trei ori pe săptămână. Când venea de acolo, era epuizat şi avea nevoie de 24 de ore ca să-şi revină' - sunt alte declaraţii ale lui Murray.

Apărarea doctorului Conrad Murray, care a recunoscut că a administrat cântăreţului propofol, dar la cererea expresă a acestuia, susţine că Michael Jackson a luat singur o doză suplimentară de anesteziant, fără ştirea medicului, această doză 'ucigându-l pe loc'.AGERPRES/ (Lelia Bretan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicul lui Michael Jackson nu le-a spus medicilor de la Urgenţe că i-a administrat starului propofol (proces) Medicii care au încercat să-l resusciteze pe Michael Jackson la spitalul din Los Angeles la care acesta a fost transportat de urgenţă în ziua morţii au depus mărturie luni că doctorul personal al cântăreţului nu le-a spus niciodată că i-ar fi dat anestezicul propofol pentru a-l ajuta să doarmă, relatează...
Alegerea corectă în tratamentul infecţiilor urinare: Între rezistența bacteriană şi riscul de dismicrobisme Infecțiile tractului urinar constituie o problemă de sănătate serioasă și afectează anual milioane de oameni din întreaga lume. Într-un top al celor mai frecvente infecții, statisticile mondiale pozitionează infecțiile urinare pe locul doi, după cele respiratorii.
Aplicaţie pentru smartphone care analizează din punct de vedere medical urina Ipohondrii cu smartphone şi nu numai au motive de bucurie odată cu apariţia unei aplicaţii care analizează urina semnalând eventualele probleme medicale, aplicaţie ce poate fi descărcată începând cu luna martie, conform publicaţiei britanice The Independent
Ultimele clipe din viaţa lui Michael Jackson Şeful serviciului de pază al lui Michael Jackson, Alberto Alvarez, a descris drept dramatică scena pe care a trăit-o în camera în care artistul şi-a petrecut ultimele clipe, când fiica lui ţipa printre lacrimi, iar medicul său Murray strângea în grabă medicamentele, notează miercuri ziarul ABC.
Spania: nou test de urină pentru detectarea cancerului de vezică Cercetătorii spanioli au realizat un nou test pentru detectarea cancerului de vezică pornind de la o mostră de urină, test care ar putea fi scos pe piaţă în 2013 şi care este mai fiabil decât toate cele existente la ora actuală, transmite luni Efe.
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.