Cele mai citite
 


Olt: Consiliul Local Slatina a alocat fonduri pentru investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă
joi, 13 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii locali din Slatina au aprobat miercuri alocarea sumei de 500.000 lei pentru investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din localitate, unitate administrată de Consiliul Judeţean Olt.
Alocarea banilor de către Consiliul Local Slatina pentru spital s-a făcut în baza protocolului de colaborare încheiat miercuri între CJ Olt şi CL Slatina în vederea finanţării cheltuielilor unităţii spitaliceşti din municipiu.
Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, a menţionat că în şedinţa acestui for de la finele lunii octombrie va fi supus aprobării un proiect prin care se prevede alocarea şi de către CJ a sumei de 500.000 lei pentru spitalul din Slatina, astfel încât CJ Olt şi CL Slatina să contribuie la finanţarea unităţii sanitare cu o sumă egală de bani din care să se înceapă lucrări de reabilitare termică a clădirilor SJU.
Stănescu a afirmat că spitalul are nevoie în perioada imediat următoare de investiţii de circa un milion de euro şi în perspectivă de investiţii de circa cinci milioane de euro.
"Numai pentru reabilitarea termică a corpului principal al spitalului este nevoie de 1,6 milioane de lei şi vrem ca lucările să înceapă până la sfârşitul anului. Sunt multe investiţii ce trebuie făcute la spital, este nevoie de multe fonduri şi de aceea asocierea cu CL Slatina este oportună şi benefică", a spus Stănescu.
Primarul municipiului Slatina a precizat că anul viitor municipalitatea va contribui cu sume mai mari pentru SJU, pe măsură ce vor începe şi mare parte a lucrărilor de modernizare preconizate.
Din fonduri de la CJ Olt şi CL Slatina vor fi cumpărate şi frigidere pentru fiecare salon, astfel încât pacienţii să poată depozita în condiţii bune hrana pe care o aduc de acasă. AGERPRES/(A - Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.
Olt: Secţiile de Pediatrie şi Neonatologie ale spitalului din Slatina, modernizate cu fonduri de la CJ Secţiile de Pediatrie şi Neonatologie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor intra în următorii doi ani în ample lucrări de reabilitare, modernizare şi recompatrimentare, cu fonduri asigurate de Consiliul Judeţean Olt, după ce joi consilierii judeţeni au aprobat această investiţie în valoare...
Olt: Investiţii de peste 10 milioane de euro în infrastructura socială din judeţ, prin POR Consiliul Judeţean (CJ) Olt a atras fonduri europene de peste 10 milioane de euro pentru îmbunătăţirea infrastructurii sociale din judeţ, majoritatea proiectelor implementate fiind deja finalizate, a anunţat, joi, consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Miruna Ginerică.
Olt: Investiţii de aproximativ opt milioane de lei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Finalizarea lucrărilor de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe (upu) şi reabilitarea secţiilor Pediatrie şi Neonatologie sunt cele mai importante investiţii ce se vor derula în acest an la spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, potrivit managerului unităţii sanitare, Andrei Iordache.
Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost inaugurat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, aflat în ultimii doi ani, în lucrări de reabilitare printr-un program derulat cu fonduri europene în valoare de aproape patru milioane lei, a fost inagurat joi de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt, instituţia care administrează unitatea...
Olt: Primăria Slatina vrea să investească 2,5 milioane în modernizarea spitalului din oraş Slatina, 25 ian /Agerpres/ - Primăria Slatina doreşte să investească 2,5 milioane de euro în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă, cu condiţia ca municipalitatea să aibă dreptul de a administra şi de a lua decizii în spital în aceeaşi măsură ca şi Consiliul Judeţean Olt, a declarat, marţi, într-o...