Cele mai citite
 


Recursul persoanei arestate în cazul baschetbalistului american omorât la Giurgiu se judecă, vineri, la CAB
joi, 13 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Recursul lui Ionuţ Tănăsoaia, arestat preventiv pentru 29 de zile pentru uciderea baschetbalistului american Chauncey Hardy se judecă, vineri, la Curtea de Apel Bucureşti.
Ionuţ Tănăsoaia a declarat recurs la decizia prin care Tribunalul Giurgiu a decis, pe 10 octombrie, arestarea sa preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte.
Baschetbalistul american Chauncey Hardy, jucătorul echipei CSS Giurgiu, a murit, pe 9 octombrie, la spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, unde fusese transportat în stare de comă, după ce a fost bătut sâmbătă, 8 octombrie, într-un club din Giurgiu.
Agresorul, Ionuţ Adrian Tănăsoaia, a primit mandat de arestare preventivă de 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovituri cauzatoare de moarte şi ultraj contra bunelor moravuri.
În presă au apărut informaţii că Ionuţ Adrian Tănăsoaia ar fi un apropiat al clanului ''Butoane'', ce ar controla o bună parte din judeţul Giurgiu, însă poliţia locală susţine că agresorul nu are legături cu lumea interlopă din Giurgiu. AGERPRES/(AS-Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Kovesi a dispus efectuarea unui control la Parchetul din Giurgiu, în cazul morţii baschetbalistului american Procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, a dispus efectuarea unui control la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, după ce în presă au apărut suspiciuni cu privire modul în care au fost soluţionate mai multe dosare în care au fost implicate persoane suspectate că ar avea legătură cu...
Giurgiu: Medicii de la SJU spun că cercetarea penală ar trebui canalizată asupra agresorului lui Chauncey Hardy Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă consideră că declanşarea unei urmăriri penale împotriva medicilor care l-au primit la UPU Giurgiu pe baschetbalistul american ar trebui începută doar după desfăşurarea unei anchete medicale din care să facă parte medici neurologi şi neurochirurgi care să...
Giurgiu: Suspectul în cazul morţii baschetbalistului american a fost reţinut Suspectul în cazul morţii baschetbalistului american Chauncey Hardy, de 23 de ani, jucătorul echipei CSS Giurgiu, a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Giurgiu pentru comiterea infracţiunilor de loviri cauzatoare de moarte şi ultraj contra bunelor moravuri...
Ministerul Sănătăţii: Anchetă medicală la Spitalul de Urgenţă Giurgiu în cazul sportivului american Chauncey Hardy Ministerul Sănătăţii a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu demararea de urgenţă a unei anchete cu privire la modul în care au fost respectate procedurile şi protocoalele de urgenţă în cazul sportivului american Chauncey Hardy, pe durata prezenţei în Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
Dosar penal pe numele medicilor implicaţi în cazul baschetabalistului american ucis la Giurgiu Procurori Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au deschis un dosar, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă de către personalul medical implicat în serviciile de asistenţă în cazul sportivului american Chauncey Hardy, ucis într-un club din Giurgiu.
Giurgiu: Pacienţii cu dializă au fost transportaţi preventiv la spital Pe toate drumurile din judeţul Giurgiu se circulă în condiţii de iarnă în urma căderilor de zăpadă din ultimele ore, instituţiile care asigură funcţii de sprijin în cazul situaţiilor de urgenţă specifice sezonului rece fiind alertate pentru a interveni dacă situaţia o impune, iar pacienţii cu dializă...