Cele mai citite
 


Regele saudit va fi operat din nou de hernie de disc
joi, 13 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Regele Abdallah al Arabiei Saudite, care a suportat trecut, în SUA, două operaţii de hernie de disc, suferă de nou de această afecţiune şi va fi operat în zilele următoare la Riad, a anunţat marţi cabinetul regal, potrivit unui comunicat, informează AFP.
Suveranul 'are dureri de spate' şi după examenul medical 's-a dovedit că există o slăbire a ligamentului stabilizator în jurul unei vertebre', a precizat cabinetul regal.

'Medicii au decis să-l opereze şi operaţia va fi efectuată în zilele următoare', se mai spune în comunicatul citat de agenţia oficială Spa. Suvernaul saudit, în vârstă de 87 de ani, a fost operat în noiembrie 2010 la New York de hernie de disc, agravată de un hematom. El a suferit o a doua operaţie la începutul lunii decembrie, după care a petrecut perioada de convalescenţă în Maroc.AGERPRES/(Violeta Gheorghe)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Regele Abdallah al Arabiei Saudite, spitalizat pentru o nouă operaţie la coloană Regele Abdallah al Arabiei Saudite, în vârstă de 88 de ani, a fost spitalizat vineri la Riad pentru a fi supus unei noi intervenţii chirugicale la coloană, a informat agenţia oficială SPA, citată sâmbătă de AFP.
Durerile de spate s-ar putea trata cu antibiotice (studiu) În anumite situaţii, administrarea de antibiotice calmează considerabil lombalgia cronică. "Este un studiu uimitor, dar convingător", scrie Le Figaro.
Arabia: regele Abdallah operat cu succes (casa regală) Regele Abdallah al Arabiei Saudite, în vârstă de 87 de ani, a fost operat din nou cu succes într-un spital din Riad, potrivit unui comunicat de luni al casei regale, citat de AFP.
Regele Arabiei Saudite este sănătos, dar continuă recuperarea Riad, 25 feb /Agerpres/ - Regele Abdallah al Arabiei Saudite este din nou sănătos în urma operaţiilor pe care le-a suferit la spate, însă trebuie să continue programul de recuperare început la New York, a declarat ministrul saudit al sănătăţii, citat de France Presse.
Regele Arabiei Saudite a fost operat 'cu succes' (oficial) Regele Abdallah al Arabiei Saudite, în vârstă de 88 de ani, a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la spate, ce s-a desfăşurat cu 'succes', transmite duminică biroul regal într-un comunicat, preluat de AFP.
Durerile de spate Durerile de spate pot fi determinate atât de afecţiuni ale coloanei vertebrale cât şi de afecţiuni ale altor aparate şi organe. Bolile care ar putea produce dureri de spate pot fi ale aparatului respirator (pneumonie, cancer pulmonar), ale aparatului cardiovascular (angina pectorală, infarctul...