Cele mai citite
 


Trei noi membri ai Adunării Reprezentanţilor CNAS, numiţi de plenul Camerei Deputaţilor
joi, 13 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputaţii au decis, miercuri, în plen, numirea lui Porr Paul Jurgen, Bogdan Cristian Nica şi Ion Burnei ca membri în Adunarea Reprezentaţilor CNAS, unde vor avea un mandat de patru ani.
Cei trei au fost propuşi de Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor.
Aceştia au obţinut fiecare 220 voturi favorabile în plen, întrunind majoritatea cerută de Constituţie şi Regulamentul Camerei pentru validarea în funcţie.
Votul a fost secret pe buletine. AGERPRES/(AS-Florentina Peia)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Orban: Ministrul Sănătăţii şi preşedintele CNAS, chemaţi săptămâna viitoare la audieri în Parlament Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, vor fi audiaţi săptămâna viitoare în Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor pe tema funcţionării cardului de sănătate, a declarat, marţi, liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban.
CNAS susţine aplicarea diferenţiată a taxei clawback Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) susţine aplicarea diferenţiată a taxei clawback, au precizat joi reprezentanţii instituţiei prin intermediul unui comunicat remis presei.
Iaşi: Deputatul PDL Petru Movilă atrage atenţia asupra problemelor de la Spitalul Socola Deputatul PDL Petru Movilă a transmis către primul ministru, ministrul Sănătăţii şi preşedintele CNAS un memoriu în care a evidenţiat problemele grave cu care se confruntă Spitalului Clinic de Psihiatrie Socola, precum şi soluţiile legale în vederea rezolvării acestei situaţii critice.
CNAS: La nivel naţional, luni au fost acordate 224.470 de servicii medicale şi farmaceutice, cu şi fără card de sănătate La nivel naţional, pe parcursul zilei de luni au fost acordate 224.470 servicii medicale şi farmaceutice, dintre care 136.556 de servicii fără card de sănătate şi 87.914 servicii validate cu cardul de sănătate, a precizat Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), într-un comunicat remis marţi presei...
CNAS admite că există unele probleme de funcţionare a cardului de sănătate, dar spune că va găsi soluţii de rezolvare Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a admis joi că există unele probleme reale de funcţionare a sistemului cardului de sănătate, "cel mai frecvent" la furnizorii de servicii medicale care utilizează alt soft decât cel pus la dispoziţie gratuit de instituţie şi a precizat că va găsi soluţii pentru...
CNAS: Furnizorii au obligaţia să le acorde servicii medicale asiguraţilor chiar dacă aceştia nu au intrat în posesia cardului Asiguraţii care, din diverse motive, nu au intrat în posesia cardului de sănătate îşi păstrează toate drepturile care decurg din această calitate, în consecinţă, furnizorii de servicii medicale au obligaţia să le acorde serviciile în sistemul asigurărilor sociale de sănătate, precizează Casa Naţională...