Cele mai citite
 


Performante solide ale vanzarilor Grupului Roche, la nivel global, in primele 9 luni ale anului 2011
joi, 13 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Progrese in abordarea medicinei personalizate 
Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere stabila a vanzarilor globale ale Grupului, in primele noua luni ale anului 2011, cu 2% la o rata de schimb constanta[i], pana la 31.5 miliarde franci elvetieni.

Severin Schwan, CEO al Grupului Roche, a declarat cu privire la rezultatele financiare ale companiei in aceasta perioada: “Performantele inregistrate de vanzarile Roche sunt in conformitate cu asteptarile noastre si, ca urmare, suntem pe calea cea buna in indeplinirea obiectivelor pentru intregul an. Lansarea cu succes in Statele Unite a celui mai nou medicament al nostru destinat tratamentului melanomului si a testului specific de diagnostic au intarit pozitia Roche de lider in domeniul medicinei personalizate. Rezultatele bune inregistrate deja in acest an, in sapte studii clinice cu noi molecule, ne confirma estimarile privind cresterea companiei in viitor. ”
 
Roche confirma astfel estimarile pentru intreg anul 2011, pe baza rezultatelor pozitive inregistrate la 9 luni. Se asteapta ca vanzarile Grupului si ale Diviziei de Farmaceutice sa creasca cu o cifra, la o rata de schimb constanta, reflectand impactul masurilor de austeritate in domeniul sanatatii, din Statele Unite si Europa. De aceea, se estimeaza ca vanzarile Diviziei de Farmaceutice vor creste in linie cu piata, iar vanzarile Diviziei de Diagnostice vor inregistra cresteri semnificative peste media pietei, datorita lansarilor de noi produse in toate domeniile in care activeaza aceasta divizie.
 
Vanzarile Diviziei de Farmaceutice in primele 9 luni ale lui 2011
Vanzarile Diviziei de Farmaceutice a Grupului Roche au crescut cu 1% in primele 9 luni ale anului, excluzand Tamiflu, la 24.4 miliarde de franci elvetieni. Aceste vanzari au reflectat cresterea solida a majoritatii medicamentelor cheie ale Roche dar si scaderea asteptata a vanzarilor unora dintre produse (osteoporoza, gripa, transplant).
 
Rezultate pozitive in sapte studii clinice importante
In primele 9 luni ale anului 2011, Roche a anuntat rezultate pozitive in sapte studii clinice, unele dintre ele stand deja la baza depunerilor spre aprobare a unor noi medicamente sau indicatii, in al treilea trimestru al anului. In aceasta perioada, au fost aprobate in Statele Unite, un nou medicament pentru tratamentul melanomului si testul specific de diagnostic, pe baza rezultatelor a doua studii clinice. De asemenea, un alt medicament Roche a fost aprobat in Europa pentru tratamentul unei forme distincte de cancer pulmonar, cu mutatii genetice. Roche a depus spre aprobare in Statele Unite si un nou medicament destinat tratamentului carcinomului bazocelular si a inregistrat rezultate pozitive in studiile de faza III cu o noua molecula pentru cancerul de san metastatic cu mutatia HER 2 pozitiva.
 
Divizia de Diagnostice inregistreaza cresteri peste media pietei
Vanzarile Diviziei de Diagnostice a Grupului Roche au continuat sa creasca peste media pietei globale de diagnostice in vitro, inregistrand un avans de 6% la o rata de schimb constanta, pana la 7.1 miliarde de franci elvetieni. Aceasta crestere a fost sustinuta in principal de Professional Diagnostics (+9%), si Tissue Diagnostics (+15%). In al treilea trimestru, Divizia de Diagnostice a lansat 17 produse noi.
 
Grupul Roche desemnat pentru al treilea an consecutiv, lider al sectorului farmaceutic al Dow Jones Sustainability Indexes
In luna septembrie, Roche a fost desemnat, pentru al treilea an consecutiv, liderul sectorului farmaceutic al Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI). Aceasta clasare este o confirmare a recunoasterii pe care compania o acorda angajatilor sai si a programelor de protectie a mediului si de implicare in comunitate.
 
Roche – pionier in medicina personalizata
Medicina personalizata se bazeaza pe faptul ca pacienti cu acelasi diagnostic clinic pot raspunde diferit la tratament. Astfel, un anumit medicament poate fi extrem de eficient pentru un pacient, insa, acelasi medicament poate sa nu aiba rezultate similare in cazul altui pacient, cu acelasi diagnostic. Caracteristicile personale ale pacientului, dar si caracteristicile bolii, influenteaza maniera in care actioneaza medicamentele.
 
 
###
 
Despre Roche
Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche este lider in domeniul cercetarii medicale, prin cele doua divizii ale sale: divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, si produce medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice si afectiunilor sistemului nervos central. Roche este de asemenea lider mondial in diagnosticul in-vitro, diagnosticarea cancerului si pionier in managementul diabetului. Strategia Roche cu privire la medicina personalizata isi propune sa ofere medicamente si tehnici de diagnostic care sa aduca imbunatatiri reale ale starii de sanatate si calitatii vietii pacientilor si sa imbunatateasca ratele de supravietuire. In anul 2010, Roche a avut peste 80.000 de angajati in intreaga lume si a investit peste 9 miliarde de franci elvetieni in cercetarea si dezvoltarea de noi produse. La sfarsitul anului 2010, Grupul Roche a raportat vanzari in valoare totala de 47,5 miliarde de franci elvetieni. Compania Genentech din Statele Unite, este detinuta in intregime de Roche si membra a Grupului Roche. Roche detine de asemenea pachetul majoritar de actiuni la compania japoneza Chugai Pharmaceutical. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati: 
 
Pentru relatii suplimentare, va rugam sa contactati:

Denisa Dobrota
Communication Officer
Roche Romania
021 206 47 01
denisa.dobrota@roche.com
romania.news@roche.com

 

[i] Acest concept era denumit anterior de Roche “moneda locala”.


Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicina personalizata: o realitate pentru Roche la ASCO 2011 In cadrul celei de-a 47-a editii a Congresului Anual al Societatii Americane de Oncologie Clinica (ASCO), desfasurat recent la Chicago, Roche si Genentech au prezentat rezultatele a aproximativ 300 de studii clinice pentru noi medicamente destinate tratamentului cancerului, deja aprobate sau aflate...
Vanzarile Grupului Roche in primul trimestru al anului 2011 - in linie cu estimarile pentru intregul an Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere stabila, in moneda locala, a vanzarilor globale ale Grupului, pe primele trei luni ale anului 2011 la 11.1 miliarde franci elvetieni. Pentru intregul an, se estimeaza ca vanzarile totale ale Grupului Roche precum si si cele ale Diviziei de Farmaceutice...
Un nou tratament indicat in cancerul de san HER 2 pozitiv, in stadiu incipient Comitetul Uniunii Europene pentru Produse Medicamentoase de Uz Uman (CHMP) recomanda Comisiei Europene aprobarea utilizarii Perjeta (pertuzumab) in combinatie cu Herceptin (trastuzumab) si chimioterapie pentru tratamentul neoajuvant (preoperator) al pacientelor cu cancer de san HER 2 pozitiv, local avansat...
Vanzarile globale in crestere cu 2% pentru Roche, in 2011 Ambele divizii ale Grupului Roche au crescut in linie cu piata Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale ale grupului, in anul 2011, cu 2% in moneda locala la 42.5 miliarde franci elvetieni. Aprecierea francului elvetian fata de celelalte valute, in special fata de dolarul american si moneda euro, a avut un impact negativ semnificativ...
Vânzări solide pentru Grupul Roche în primul trimestru al anului 2013 Grupul farmaceutic elvețian Roche anunță o creștere a vânzărilor globale în primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rată de schimb constantă, ajungând la 11,6 miliarde franci elvețieni, datorită cererii crescute pentru produsele oncologice și testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.
FDA a aprobat un nou medicament produs de Roche, impreuna cu testul de diagnostic, pentru tratamentul melanomului cauzat genetic Medicamentul este primul si momentan singurul tratament personalizat pentru melanomul metastatic, cu mutatie genetica.