Cele mai citite
 


Tratamente la Marea Moarta oferite de Centrul Medical Shemere din Haifa prin MedSan Tours - Bolile de piele
joi, 13 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Dermatologie
 

a. Psoriasis
Tratamentul este eficient atat in ceea ce priveste disparitia leziunilor, cat si durata remisiunii.
Tratarea pacientului cu bai de soare in zona Marii Moarte il expune pe acesta unor radiatii ultraviolete naturale, cantitatea acestora fiind considerabil mai mica decat cantitatea obisnuita de radiatii ultraviolete naturale artificiale dintr-un spital sau dintr-o clinica.

Efectuarea de mai multe bai pe zi in Marea Moarta, este recomandata pentru pacientii cu psoriazis si duce la imbunatatiri profunde.
Tratamentele de ultima ora, cum sunt uleiurile si unguentele pe baza de minerale si namol din Marea Moarta sunt parte integranta a tratamentului pacientilor cu psoriazis.

b. Dermatita atopica

Aceasta boala, mai raspandita la copii, reprezinta adesea o provocare pentru medici, de la cazurile moderate pana la cazurile severe.
Programul de tratament la Marea Moarta este adaptat pentru aceste persoane foarte sensibile, cu o durata de tratament intre patru pana la sase saptamani.
Rezultatele acestui tratament sunt foarte impresionante, la 97% dintre pacientii cu dermatita este indicata o ameliorare dupa terapia la Marea Moarta, iar la 70% dintre acestia este observata o imbunatatire spectaculoasa.

c. Vitiligo

Terapia la Marea Moarta este, de asemenea, eficienta pentru tratarea bolnavilor de vitiligo - o afectiune in care zone mici sau mari ale pielii isi pierd pigmentul lor natural.
Dupa prima sedere de patru saptamani si, uneori, chiar inainte de sfarsitul tratamentului, petele albe incep sa prezinte pigmenti noi, incepand procesul de vindecare, care continua cateva saptamani dupa ce pacientul se intoarce acasa. In majoritatea cazurilor, climatoterapia trebuie sa fie repetata mai multi ani pana cand afectiunea este eliminata.
Ocazional, poate aparea repigmentarea rapida si completa dupa o singura vizita la Marea Moarta.
In general sunt recomandate baile in Marea Moarta cu o durata de 20 de minute de doua ori pe zi inainte de expunerea la soare.
 
Pentru informatii suplimentare accesati:

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr.George Sorin Ţiplică: Expunerea la radiaţii ultraviolete a muncitorilor din agricultură este foarte înaltă Măsurătorile efectuate în cadrul unui proiect european, StanDerm, la care participă 29 de ţări şi 140 de experţi din Europa, au stabilit că, în anumite zone agricole din România, expunerea muncitorilor la radiaţiile ultraviolete este foarte ridicată, a declarat vineri, la Târgu Mureş, profesor doctor...
Adio pete pigmentare si piele uscata dupa vacanta! Spune DA tratamentelor laser si solutiilor de redensificare intensa a pielii cu acid hialuronic! An de an asteptam cu nerabdare razele soarelui, vacanta si clipele petrecute pe plaja, pentru a ne bucura la final de un bronz auriu, o piela creola cu aspect seducator. In ciuda beneficiilor vitale ale soarelui care ne aduce pe langa bronzul mult dorit si sanatatea oaselor, prin sinteza in piele...
Dr. Mihaela Leventer: Melanomul depistat în fază incipientă are şanse de vindecare Melanomul depistat în faza incipientă are şanse de vindecare, a declarat marţi dr. Mihaela Leventer, la lansarea cărţii 'Să înţelegem melanomul', ediţia 2012, cu ocazia marcării Zilei Melanomului în România de Societatea Română de Medicină Estetică şi Dermatologie Cosmetică şi Chirurgicală (SRMEDCC)...
Parlamentarii au primit brăţări care reflectă nivelul de radiaţii solare Mai mulţi parlamentari au primit miercuri brăţări din plastic de culoare albă care reflectă nivelul radiaţiilor ultraviolete, la un nivel ridicat al acestora culoarea brăţărilor devenind mov.
Medicii recomandă 90 de minute/zi de stat în soare; excesul - risc de apariţie a melanomului Medicii dermatologi recomandă în sezonul de vară prudenţă şi mare atenţie la modul în care ne expunem corpul la soare, avertizând în privinţa pericolelor asupra sănătăţii organismului în caz de exces, precum apariţia melanomului.
Dr. Horaţiu Moldovan: Se impune o iniţiativă legislativă de recunoaştere a radiaţiilor ultraviolete ca factor de risc profesional Şeful Clinicii de Medicina Muncii din Târgu Mureş, dr. Horaţiu Moldovan, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută cu ocazia primului Congres de Dermatoze Profesionale din România, că la nivelul României este necesară o iniţiativă legislativă prin care să se recunoască radiaţiile ultraviolete...