Cele mai citite
 


TRATAMENTUL CANCERULUI DE SÂN
joi, 13 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Oncologie
 

 

 
 
 
 
 
Tratamentul cancerului de sân este un tratament personalizat, multimodal, în funcţie de caracteristicile tumorii, stadiul clinic şi preferinţele pacientului. 

 

 

Tipurile de tratament ale cancerului de sân pot fi: 
 
1. Tratament chirurgical
 
2. Tratament radioterapeutic
 
3. Tratament medical (chimioterapie şi hormonoterapie)
 
4.Terapia biologică ţintită cu anticorpi monoclonali
  
Tratamentul cancerului mamar este de obicei combinat: chirurgical, medicamentos şi radioterapeutic. 
 
După tratamentul iniţial, la o parte din paciente poate apărea recidiva bolii (recidiva locală sau la distanţă – metastazare).  În aceste cazuri, terapia este din nou personalizată, pacienţii reluând tratamentul în funcţie de recidivă sau locul metastazei, de tratamentele anterioare,şi de caracteristicile tumorii fiecărui pacient.
 
Pentru informatii suplimentare accesati www.invingecancerul.ro

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un nou tratament indicat in cancerul de san HER 2 pozitiv, in stadiu incipient Comitetul Uniunii Europene pentru Produse Medicamentoase de Uz Uman (CHMP) recomanda Comisiei Europene aprobarea utilizarii Perjeta (pertuzumab) in combinatie cu Herceptin (trastuzumab) si chimioterapie pentru tratamentul neoajuvant (preoperator) al pacientelor cu cancer de san HER 2 pozitiv, local avansat...
Chirurgia "luminată" - un nou tip de chirurgie împotriva cancerului Londra, 27 aprilie /Agerpres/ - O echipă de oameni de ştiinţă de la University of California din San Diego, a anunţat că a reuşit să eficientizeze procesul chirurgical în cazul bolnavilor de cancer prin crearea unei hărţi luminoase a ţesutului tumoral, astfel încât acesta să poată fi extras în totalitate...
Reconstructia mamara dupa rezectia oncologica a sanului Aceasta animatie medicala 3D descrie trei metode diferite de reconstructie mamara dupa rezectia oncologica a sanului: Utilizarea lamboului de Latissimus dorsi (muschiul mare dorsal) Reconstructia utilizand lambouri este o metoda prin care se creeaza un lambou tegumentar utilizind...
CANCERUL DE SAN: Preventia; Semne si simptome Cancerul mamar reprezintă cea mai frecventă formă de cancer întâlnită la femei, cu o incidenţă în România de 7.929 cazuri noi pe an şi o mortalitate de 3.101 decese anual (Globocan 2008).
Cancerul mamar – un pericol tacut ce poate fi depistat la timp „Un control la timp inseamna mai mult timp!”, acesta este principalul sfat al specialistilor oncologi atunci cand adreseaza o boala tot mai frecventa in cazul femeilor: cancerul la san.
Gral Medical desfasoara campania de preventie a cancerului de san Gral Medical desfasoara in perioada 03.11.2014 – 31.12.2014 campania de preventie a cancerului de san „Viitorul depinde de tine. Ia masuri acum!”.