Cele mai citite
 


'Medicina dentară, între teorie şi practică' - congres internaţional la Suceava
vineri, 14 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Stomatologie
 

Suceava va găzdui, timp de trei zile, Congresul internaţional ''Medicina dentară, între teorie şi practică'', la care sunt aşteptaţi peste 150 de medici stomatologi din Germania, Ucraina şi România.

Potrivit preşedintelui Colegiului Judeţean al Medicilor Dentişti Suceava, Ioan Costea, lucrările vor debuta, vineri, urmând să se discute, în principal, pe marginea noutăţilor din domeniul stomatologiei.
Ioan Costea a precizat, joi, că acesta este al treilea an consecutiv când Suceava găzduieşte un astfel de eveniment.
Manifestarea este organizată de Colegiul Medicilor Dentişti, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Judeţean Suceava. AGERPRES/(AS - Silvia Marcu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Congres Internaţional de medicină dentară, săptămâna viitoare, la Iaşi Iaşi, 25 apr/Agerpres/ - Cea de-a doua ediţie a Congresului Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie se va defăşura în perioada 27 aprilie - 1 mai, la Iaşi, sub auspiciile celei de-a XIV-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară din acest oraş.
Iaşi: Nume de marcă vor sosi la al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste 300 de specialişti din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi la Iaşi pentru a participa, în perioada 18-21 aprilie, la manifestările ştiinţifice organizate cu prilejul celei de-a XVI-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară şi, respectiv, al celui de al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei...
Nume de marcă vor sosi la Iaşi la al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste 300 de specialişti din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi la Iaşi pentru a participa, în perioada 18-21 aprilie, la manifestările ştiinţifice organizate cu prilejul celei de-a XVI-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară şi, respectiv, al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare...
Iaşi: Participare reprezentativă la cel de-al V-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste două sute de specialişti în medicină dentară din întreaga lume se află, în perioada 21-23 martie, la Iaşi, pentru a lua parte la cel de-al V-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie.
Iaşi: Probleme actuale ale medicinei dentare şi tehnicile de ultimă oră, la al IV-lea Congres Internaţional al ADRE Specialişti din ţară şi străinătate vor discuta, începând de miercuri, despre probleme actuale ale medicinei dentare, soluţii inovative în terapia orală şi tehnici de ultimă generaţie în implantologia dentară, în cadrul celui de al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie...
Iaşi: Congres Internaţional de Medicină Dentară Câteva sute de medici dentişti s-au reunit, luni, la Iaşi, pentru a lua parte la Congresul Internaţional consacrat celei de-a 15-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Gr.T.Popa'' din Iaşi.