Cele mai citite
 


Cea de-a şaptea ediţie a Conferinţei 'Medicina de Familie - prima linie în asistenţa medicală', la Brăila
vineri, 14 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cea de-a şaptea ediţie a Conferinţei ''Medicina de Familie - prima linie în asistenţa medicală'' se deschide joi, la Brăila, sesiunea din acest an urmând să se desfăşoare sub genericul ''Să dăm viaţă anilor şi ani vieţii''.
Potrivit unui comunicat remis de organizatori, vor fi abordate teme de cardiologie, dermatologie, reumatologie, pediatrie, ortolaringologie, endocrinologie, medicina longevităţii, lucrările urmând să fie susţinute de nume de referinţă ale şcolii medicale româneşti din Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Botoşani, Piteşti şi Brăila.
Medicina Longevităţii va fi subiectul abordat sâmbătă, când va avea loc cea de a treia ediţie a ''Zilei Ana Aslan'', care se desfăşoară în parteneriat cu Fundaţia ''Ana Aslan Internaţional'', condusă de prof. dr. Luiza Spiru, care va sosi la Brăila alături de o echipă de medici geriatri şi psihologi.
Conferinţa este organizată de Societatea Medicilor de Familie Brăila şi programată în perioada 13 - 15 octombrie. AGERPRES/ (A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Conferinţă naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală', la a IX-a ediţie 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' este titlul conferinţei naţionale care se va desfăşura la Brăila, în perioada 11-12 octombrie şi va reuni medici de diverse specialităţi din toată ţara, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri, AGERPRES, de Societatea Medicilor de Familie...
Brăila: S-a deschis conferinţa naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' Conferinţa naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' s-a deschis vineri, la Teatrul 'Maria Filotti' din Brăila, în prezenţa preşedintelui Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astărăstoae şi a sute de medici de diverse specialităţi din ţară şi din străinătate.
Senatorul Ion Rotaru: Voi face tot ce ţine de mine pentru a aduce medicina în prima linie Preşedintele Comisiei pentru sănătate publică din Senat, social-democratul Ion Rotaru, a declarat joi că va face tot ce ţine de el pentru a aduce medicina în prima linie.
Brăila: Conferinţă naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' este titlul conferinţei naţionale care se va desfăşura la Brăila, în perioada 18 - 20 octombrie, potrivit unui comunicat de presă remis luni de Societatea Medicilor de Familie Brăila.
Brăila: Proiectul Colonul Gigant, adus la Conferinţa 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' Colonul Gigant, proiect iniţiat de profesorul Felice Cosentino din Milano, este adus la Brăila şi amplasat în faţa Primăriei, în perioada 16-18 octombrie, cu ocazia Conferinţei Naţionale 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală'.
Brăila: 'Ziua Ana Aslan', la Conferinţa naţională a medicilor de familie Memoria Anei Aslan, specialista în gerontologie care şi-a dedicat întreaga viaţă cercetărilor în prevenirea şi tratamentul îmbătrânirii patologice, va fi omagiată sâmbătă, în oraşul natal Brăila, prin organizarea 'Zilei Ana Aslan' în cadrul Conferinţei 'Medicina de Familie - prima linie în asistenţa...