Cele mai citite
 


Iaşi: Au ajuns la spital după ce au stat la coadă să se închine la racla Cuvioasei Parascheva
vineri, 14 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 13 persoane venite în pelerinaj la Iaşi, pentru a atinge raclele Sfintei Cuvioase Parascheva şi a Sfântului Policarp, au ajuns la spital după ce au stat la o coadă de câţiva kilometri ca să se închine.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Secţiei exterioare a Spitalului "Sf. Spiridon", susţine că este vorba despre persoane de peste 55 de ani.
După ce au fost evaluaţi clinic, imagistic şi biologic şi au fost ţinuţi sub supraveghere medicală, starea de sănătate a acestora s-a ameliorat, motiv pentru care au fost externaţi.
Medicul le recomandă celor veniţi în aceste zile la Iaşi să se îmbrace corespunzător, să aibă o alimentaţie echilibrată, să bea lichide calde şi să evite consumul de alcool.
În prezent, aproximativ 8.000 de persoane stau la un rând de circa doi kilometri aşteptând să se închine la raclele celor doi sfinţi care se află în curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.
Potrivit jandarmilor, de marţi dimineaţa şi până joi după-amiaza, prin dreptul raclei Sfintei Cuvioase Parascheva au trecut peste 60.000 de persoane.
Anul acesta, au fost aduse din Grecia în pelerinaj la Iaşi moaştele Sfântului Policarp, Episcop al Smirnei. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Sute de persoane şi-au luat rămas bun de la membrii echipajului SMURD decedaţi în Republica Moldova Sute de cadre medicale, personal SMURD, ISU şi de la alte instituţii au venit la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi pentru a-şi lua rămas bun de la cei trei membri ai echipajului elicopterului SMURD care au murit în timpul unei intervenţii de salvare efectuate joi în Republica Moldova.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Conducerea Spitalului de Urgenţe 'Sf Ioan' îi impută medicului Tudor Ciuhodaru suma de 30.000 lei Iaşi, 10 ian /Agerpres/ - Conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' îi impută doctorului Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor o sumă de aproape 30.000 de lei şi îl acuză că ar fi semnat fişe de pontaj din care ar rezulta că medicul a fost prezent în acelaşi timp şi la...
Deputatul Tudor Ciuhodaru solicită bani de la bugetul de stat pentru implementarea cardurilor de sănătate Iaşi, 29 mar /Agerpres/ - Deputatul conservator Tudor Ciuhodaru a depus, marţi, la Camera Deputaţilor, un proiect legislativ de modificare şi completare a Legii nr.95 din 2006, privind reforma în domeniul Sănătăţii, ce vizează asigurarea protecţiei  pacienţilor şi a medicinei de familie prin asigurarea...
Iaşi: Deputatul Tudor Ciuhodaru vrea elicoptere SMURD în fiecare regiune de dezvoltare Deputatul PC Tudor Ciuhodaru a declarat, duminică, presei, că vrea ca în fiecare regiune de dezvoltare a României să existe un elicopter SMURD, mai ales că în urma desfiinţării şi comasării spitalelor transportul rapid către Unităţile de Primire a Urgenţelor este esenţială pentru supravieţuirea bolnavilor...
Iaşi: Ministrul Sănătăţii, la inaugurarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului 'Sf. Spiridon' Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat miercuri la Iaşi, la inaugurarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului 'Sf. Spiridon', că valoarea investiţiei, realizată cu fonduri ale Ministerului Sănătăţii, se ridică la aproximativ 10,5 milioane de lei.