Cele mai citite
 


Argeş: Anchetă în cazul unui nou-născut mort la Spitalul Judeţean de Urgenţă
sâmbătă, 15 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii au început o anchetă în cazul morţii unui nou-născut la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce necropsia efectuată la Serviciul de Medicină Legală (SML) Argeş a indicat că decesul s-a produs în urma unor leziuni cerebrale.
"Este un caz de moarte suspectă şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Se aşteaptă şi raportul final întocmit de medicii legişti, pentru a se şti cu certitudine cauza morţii", a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.
Anchetatorii au stabilit că bebeluşul s-a născut la termen, la începutul lunii octombrie, decesul survenind după zece zile.
În urma necropsiei efectuate la SML Argeş au fost descoperite mai multe leziuni cerebrale provocate de un corp dur, care ar fi făcut imposibilă supravieţuirea nou-născutului. Leziunile s-au produs, cel mai probabil, la naştere, prin folosirea unui instrument medical.
După definitivarea concluziilor necropsiei, cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti implicate în acest caz urmează să fie audiate de poliţişti. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Cadavrul unui nou-născut a fost găsit într-un tomberon, în oraşul Mioveni Cadavrul unui nou-născut a fost găsit, miercuri, într-un tomberon de gunoi din oraşul Mioveni, poliţiştii efectuând cercetări pentru identificarea mamei şi stabilirea împrejurărilor producerii decesului.
Argeş: Anchetă în cazul unei femei care a murit în curtea unui spital din Piteşti O femeie a murit, joi, în curtea Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului.
Argeş: Anchetă în cazul unui bărbat decedat în timp ce se afla sub tratament medicamentos Poliţiştii din Piteşti efectuează cercetări în cazul unui bărbat în vârstă de 32 de ani care a murit în timp ce se afla sub tratament medicamentos la un cabinet de psihiatrie, ancheta fiind declanşată în urma unei plângeri formulate de familia decedatului.
Argeş: Anchetă în cazul morţii unui nou-născut la spitalul din Câmpulung Muscel Poliţiştii din Câmpulung Muscel au deschis o anchetă în cazul morţii unui nou-născut în timpul unei operaţii de cezariană efectuate la spitalul din localitate, fiind dispusă necropsia cadavrului pentru stabilirea cauzelor decesului.
Ancheta în cazul fetiţei decedate după infectarea cu o bacterie, preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş Ancheta în cazul decesului fetiţei de un an din Topoloveni, decedată după infectarea cu o bacterie, a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.
Argeş: Dosar penal pentru tentativă de omor în cazul nou-născutului abandonat lângă un cimitir Încadrarea juridică în cazul nou-născutului abandonat lângă un cimitir din localitatea argeşeană Geamăna a fost schimbată, miercuri, din rele tratamente aplicate minorului în tentativă de omor.