Cele mai citite
 


Baschet: Chauncey Hardy a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni cu patru leziuni pe creier
sâmbătă, 15 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Baschetbalistul american Chauncey Hardy a ajuns la Spitalul de urgenţă Bagdasar Arseni cu patru leziuni pe creier, o leziune frontală cu un hematom constituit şi alte două-trei în evoluţie, dar care nu se ştia cum vor evolua, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Alexandru Bica, purtătorul de cuvânt al spitalului.
El a explicat că mecanismul de producere al acestora îl va preciza Institutul de Medicină Legală, coroborat cu informaţiile poliţiei.
Medicul care l-a preluat ar fi vrut să-i facă un examen tomograf de control înainte de a intra în operaţie, dar nu a mai apucat, întrucât a intrat în stop cardiorespirator şi s-a grăbit să îl ducă în sala de operaţie, a precizat dr. Bica.
Potrivit medicului, rezultatele de la IML vor veni, probabil, în 2-3 săptămâni.
Baschetbalistul american Chauncey Hardy, jucătorul echipei CSS Giurgiu, a încetat din viaţă duminică seara, la spitalul Bagdasar din Bucureşti, unde fusese transportat în stare de comă, după ce a fost bătut într-un club din Giurgiu, sâmbătă seara, de un grup de interlopi, în timp ce se afla pe ringul de dans, fiind lovit cu pumnii şi picioarele până a căzut la pământ.
Hardy, în vârstă de 23 de ani, sărbătorea în club, împreună cu câţiva coechipieri, victoria înregistrată la CSS Giurgiu sâmbătă, în partida de campionat cu CS Dinamo.
Suspectul în cazul morţii baschetbalistului american a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Giurgiu, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de loviri cauzatoare de moarte şi ultraj contra bunelor moravuri. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul 'Bagdasar Arseni': Patru răniţi în Colectiv vor fi externaţi luni Patru dintre cei cinci pacienţi răniţi în clubul Colectiv şi internaţi la Spitalul "Bagdasar Arseni" vor fi externaţi luni, a declarat pentru AGERPRES managerul unităţii medicale, Bogdan Păltineanu.
Premieră chirurgicală, la Spitalul Bagdasar Arseni O echipă de medici de la Spitalul "Bagdasar Arseni", condusă de neurochirurgul Jean Ciurea, a efectuat la începutul acestei săptămâni o intervenţie chirurgicală în premieră în România la o pacientă cu distonie primară complexă cervicală şi axială, operaţia constând în introducerea unui electrostimulator...
Premieră la Spitalul Bagdasar: implantare de electrozi în creier pentru studiul şi tratamentul epilepsiei O intervenţie complexă de implantare a şapte electrozi intracerebrali, având ca scop identificarea exactă a locului în care se află focarul epileptic şi extragerea acestuia, a fost efectuată, în premieră, miercuri, la Spitalul Bagdasar - Arseni din Capitală.
Unitate mobilă SMURD inaugurată la Spitalul Bagdasar Arseni O nouă unitate mobilă de terapie intensivă SMURD, cea de-a patra de acest fel din Bucureşti, a fost inaugurată marţi la Spitalul Bagdasar Arseni.
Actorul Iurie Darie va fi externat de la Spitalul Bagdasar Arseni Actorul Iurie Darie urmează să fie externat joi de la Spitalul Bagdasar Arseni, a declarat, pentru AGERPRES, managerul unităţii medicale, dr. Anca Buliman.
INML: Cauza morţii lui Chauncey Hardy a fost violentă Moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a fost violentă, s-a stabilit în urma autoposiei efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală ((INML) ''Mina Minovici''.