Cele mai citite
 


Constanţa: O femeie a fost jefuită de un copil de 12 ani într-o farmacie
sâmbătă, 15 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie a fost jefuită, vineri, într-o farmacie din centrul municipiului Constanţa, de un copil de 12 ani care i-a luat din mână o bancnotă de 500 de lei.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, Gelu Manolescu, a declarat, pentru AGERPRES, că clienta a scos din geantă o bancnotă de 500 de lei pentru a-şi cumpăra medicamente, moment în care un puşti care se afla în spatele clientei respective i-a smuls acesteia banii din mână şi a fugit.
''Femeia a ieşit din farmacie ca să prindă hoţul şi a început să strige după ajutor. Mai mulţi taximetrişti care erau în zonă au reuşit să-l prindă pe băiat, însă bancnota de 500 de lei nu a putut fi recuperată'', a menţionat poliţistul.
Potrivit acestuia, înainte de a fi prins, hoţul a aruncat banii pe stradă.
''Bancnota a fost luată de cineva. Nu ştim încă dacă este vorba de vreun complice al băiatului sau de un trecător oarecare'', a declarat reprezentantul IPJ.
Minorul, de etnie romă, este anchetat în prezent de poliţişti, el fiind cunoscut de oamenii legii pentru că a mai comis diferite infracţiuni. AGERPRES/(AS - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
(Corespondenţă) O femeie de etnie romă din Cluj a pledat pentru cauza romilor la protestul din faţa PE Bruxelles, 8 apr - Corespondentul Agerpres, Florin Ştefan, transmite: Câteva zeci de romi şi de militanţi ai Amnesty International au participat luni la prânz, pe esplanada din faţa sediului Parlamentului European din Bruxelles, la un flash mob care a încercat să reproducă fidel scena unei evacuări forţate...
Constanţa: Etnobotanice şi un pistol, găsite de poliţişti într-o percheziţie în locuinţa unui tânăr Un tânăr de 23 de ani din Constanţa, suspectat de comiterea mai multor infracţiuni, a fost reţinut marţi pentru audieri după ce, în cursul dimineţii, poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul acestuia şi au găsit, printre altele, un pistol deţinut ilegal şi circa 400 de plicuri cu substanţe etnobotanice...
Constanţa: Tentativă de tâlhărie la o farmacie Un bărbat este căutat de poliţişti după ce, miercuri seară, într-un cartier din municipiul Constanţa, a ameninţat cu un cuţit o farmacistă aflată în timpul serviciului, cerându-i banii încasaţi în timpul zilei.
Brăila: Autopsier de medicină legală, bătut în plină stradă de rudele unui decedat Un angajat de la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vârstă de 50 de ani, a fost bătut, miercuri, în plină stradă chiar în faţa instituţiei în care lucra, de rudele unui decedat.
Buzău: Burse pentru zece tineri de etnie romă care urmează o carieră medicală Zece tineri de etnie romă interesaţi să urmeze o carieră în domeniul medical au devenit bursieri în cadrul unui proiect susţinut de Prefectura Buzău.
Romani Criss: CEDO a acordat despăgubiri de peste 190.000 de euro unor romi mureşeni abuzaţi de poliţişti CEDO a acordat despăgubiri de peste 190.000 de euro unor romi din Apalina, judeţul Mureş, în urma abuzurilor suferite din partea unor poliţişti în 2006, arată un comunicat al Romani Criss.