Cele mai citite
 


Procurorii vor audia 60 de persoane în cadrul anchetei privind moartea baschetbalistului american
sâmbătă, 15 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu vor audia 60 de persoane, identificate până în acest moment din planşele foto şi fotografiile realizate la acea dată, în cazul morţii baschetbalistul american Chauncey Hardy.
Potrivit unui comunicat al Parchetului General, de anchetă se ocupă doi procurori care vor audia 10 persoane zilnic.
De asemenea, anchetatorii au ridicat sistemul de supraveghere video amplasat în incinta unei benzinării, ce va fi supus constatării tehnico-ştiinţifice de specialitate. Raportul de constatare medico-legală se află în curs de efectuare.
Concomitent, procurorii efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, de către personalul medical implicat în serviciile de asistenţă medicală în cazul sportivului american.
Parchetul şi-a întemeiat acestă decizie pe concluziile Raportului de control al Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu, care relevă nerespectarea obligaţiilor de acordare a serviciilor de asistenţă medicală şi a dispoziţiilor protocoalelor de transfer inter-clinic a pacientului, ce aparţin unităţii de primiri urgenţe din Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu.
Baschetbalistul american Chauncey Hardy, jucătorul echipei CSS Giurgiu, a murit duminică, 9 octombrie, la Spitalul ''Bagdasar-Arseni'' din Bucureşti, unde fusese transportat în stare de comă, după ce a fost bătut sâmbătă, 8 octombrie, într-un club din Giurgiu.
Agresorul, Ionuţ Adrian Tănăsoaia, a primit mandat de arestare preventivă de 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovituri cauzatoare de moarte şi ultraj contra bunelor moravuri.
În presă au apărut informaţii că Ionuţ Adrian Tănăsoaia ar fi un apropiat al clanului ''Butoane'', ce ar controla o bună parte din judeţul Giurgiu, însă poliţia locală susţine că agresorul nu are legături cu lumea interlopă din Giurgiu.AGERPRES/(AS-Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Dosar penal pe numele medicilor implicaţi în cazul baschetabalistului american ucis la Giurgiu Procurori Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au deschis un dosar, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă de către personalul medical implicat în serviciile de asistenţă în cazul sportivului american Chauncey Hardy, ucis într-un club din Giurgiu.
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Medicii de la Urgenţă nu şi-au făcut datoria, afirmă MS, despre cazul Chauncey Hardy Din raportul de control al Direcţiei de Sănătate Giurgiu rezultă neîndeplinirea obligaţiilor de acordare a serviciilor de asistenţă medicală şi nerespectarea protocoalelor de transfer interclinic al pacientului, ceea ce denotă deficienţe grave în îngrijirea acestuia de către personalul medical al Unităţii...
Raed Arafat despre cazul Hardy: Medicii de la urgenţe nu şi-au făcut datoria Din raportul de control al Direcţiei de Sănătate Giurgiu (sud) rezultă neîndeplinirea obligaţiilor de acordare a serviciilor de asistenţă medicală şi nerespectarea protocoalelor de transfer interclinic al pacientului, ceea ce denotă deficienţe grave în îngrijirea acestuia de către personalul medical...
Giurgiu: Medicii de la SJU spun că cercetarea penală ar trebui canalizată asupra agresorului lui Chauncey Hardy Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă consideră că declanşarea unei urmăriri penale împotriva medicilor care l-au primit la UPU Giurgiu pe baschetbalistul american ar trebui începută doar după desfăşurarea unei anchete medicale din care să facă parte medici neurologi şi neurochirurgi care să...