Cele mai citite
 


Ciclism: Britanicul David Lloyd, fractură de claviculă în Turul Lombardiei
luni, 17 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Britanicul David Lloyd (Garmin) a suferit o fractură a claviculei dreapta, după o căzătură în Turul ciclist al Lombardiei, au anunţat sâmbătă membrii serviciului medical al cursei.
David Lloyd a făcut o radiografie la spitalul din Lecco, care a constatat fractura, produsă după o cădere pe coborârea de la Valcava, puţin după parcurgerea a o treime din parcurs. AGERPRES (Lucian Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Ciclism: Turul Italiei - Elveţianul Hollenstein, posibilă fractură de claviculă în urma unei căzături Elveţianul Reto Hollenstein, care a abandonat Turul ciclist al Italiei după o căzătură, vineri, în etapa a 13-a, este suspect de fractură de claviculă, a anunţat echipa sa, Netapp.
Galaţi: Acuzaţie de malpraxis la Maternitatea Bunavestire Părinţii unui nou-născut adus pe lume în urmă cu o săptămână au depus marţi o plângere la Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi, în care acuză medicii de la Maternitatea Bunavestire de malpraxis, după ce bebeluşul s-a ales cu clavicula dreaptă ruptă în timpul naşterii.
Jocurile Olimpice - Roma 1960 A XVII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de vară s-a desfăşurat la Roma, în perioada 25 august - 11 septembrie 1960.
Maramureş: Intervenţia chirurgicală în cazul unei paciente cu dublă fractură de mandibulă, o reuşită a chirurgilor de la SJU Medicii compartimentului de chirurgie buco-maxilo-facială a SJU Baia Mare a înregistrat un nou succes cu o intervenţie extrem de complicată în cazul unei paciente cu dublă fractură de mandibulă, cauzată de un accident de maşină produs în urmă cu câteva zile, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă...
Galaţi: Nou-născut, decedat în ziua externării din spital Un sugar de numai câteva zile a murit joi seara, după ce a fost externat din maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi împreună cu mama lui, deşi avea clavicula ruptă.