Cele mai citite
 


Arabia: regele Abdallah operat cu succes (casa regală)
marţi, 18 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Regele Abdallah al Arabiei Saudite, în vârstă de 87 de ani, a fost operat din nou cu succes într-un spital din Riad, potrivit unui comunicat de luni al casei regale, citat de AFP.
'Operaţia cauzată de o întindere a ligamentului stabilizator din jurul vertebrei a treia s-a desfăşurat cu succes', potrivit comunicatului difuzat de agenţia oficială Spa.

Suveranul saudit a fost supus anul trecut, în Statele Unite, la doua operaţii, din cauza unei hernii de disc. Casa regală anunţa marţea trecută că suvernaul suferă din nou de probleme cu spatele şi că urma să fie operat la Riad.

Regele Abdallah a fost operat în noiembrie 2010, la New York, de hernie de disc, complicată de un hematom. La începutul lunii decembrie, a suferit o a doua intervenţie chirugicală, după care şi-a petrecut perioada de convalescenţă în Maroc, începând din 22 ianuarie 2011. La 23 februarie, s-a întors în ţară, după o absenţă de trei luni, pentru a gestiona din nou afacerile regatului.

Spitalizarea monarhului în străinătate şi vârsta sa au alimentat speculaţiile privind viitorul ţării, un actor-cheie în politica din Orientul Mijlociu şi principalul exportator de petrol din lume.AGERPRES/(Elena Dumbravă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Regele saudit va fi operat din nou de hernie de disc Regele Abdallah al Arabiei Saudite, care a suportat trecut, în SUA, două operaţii de hernie de disc, suferă de nou de această afecţiune şi va fi operat în zilele următoare la Riad, a anunţat marţi cabinetul regal, potrivit unui comunicat, informează AFP.
Regele Abdallah al Arabiei Saudite, spitalizat pentru o nouă operaţie la coloană Regele Abdallah al Arabiei Saudite, în vârstă de 88 de ani, a fost spitalizat vineri la Riad pentru a fi supus unei noi intervenţii chirugicale la coloană, a informat agenţia oficială SPA, citată sâmbătă de AFP.
Regele Arabiei Saudite a fost operat 'cu succes' (oficial) Regele Abdallah al Arabiei Saudite, în vârstă de 88 de ani, a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la spate, ce s-a desfăşurat cu 'succes', transmite duminică biroul regal într-un comunicat, preluat de AFP.
Gemeni siamezi separaţi în urma unei operaţii la care au participat 25 de medici O echipă formată din 25 de medici saudiţi, printre care şi ministrul sănătăţii de la Riad, a reuşit să despartă cu succes doi gemeni siamezi iordanieni, uniţi în zona abdominală, în urma unei operaţii ce a avut loc la o clinică din capitala saudită, informează vineri AFP.
Afecţiuni ale coloanei, tratate prin epiduroscopie; primele intervenţii de acest gen, realizate la o clinică în Capitală Primele operaţii de epiduroscopie - o endoscopie a canalului spinal, minim invazivă - la pacienţii cu afecţiuni ale coloanei vertebrale au fost realizate în premieră în Europa de Est la Clinica de Angiografie şi Terapie Endovasculară Hemodinamic din Bucureşti.
Regele Arabiei Saudite este sănătos, dar continuă recuperarea Riad, 25 feb /Agerpres/ - Regele Abdallah al Arabiei Saudite este din nou sănătos în urma operaţiilor pe care le-a suferit la spate, însă trebuie să continue programul de recuperare început la New York, a declarat ministrul saudit al sănătăţii, citat de France Presse.