Cele mai citite
 


Brăila: Ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie, reabilitat cu 15 milioane de lei
marţi, 18 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie ''Sfântul Pantelimon'' va fi reabilitat cu 15 milioane de lei, în cadrul unui proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional.
Consilierii municipali au aprobat ca 241.000 de lei din bugetul local să fie folosiţi pentru plata cofinanţării în cadrul proiectului de reabilitare, modernizare şi dotare a ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Psihiatrie, valoarea totală a lucrării fiind de 14.929.721 lei.
Potrivit raportului de specialitate, construcţia care face obiectul amenajării ambulatoriului este amplasată în incinta spitalului şi are o suprafaţă de 886 mp.
Spitalul de Psihiatrie ''Sfântul Pantelimon'' este conceput într-un stil arhitectural specific secolului al XIX-lea, iar începând cu anul 1940 a fost denumit Spitalul de Stat Brăila şi din data de 1 noiembrie 2002 a devenit spital de boli psihice. AGERPRES/ (AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Începe reabilitarea ambulatoriului de la Spitalul de Psihiatrie Reabilitarea ambulatoriului de la Spitalul de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' din Brăila, proiect în valoare de 15 milioane de lei, finanţat prin Programul Operaţional Regional, va începe în perioada imediat următoare, după cum a anunţat marţi primarul Aurel Simionescu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie, reabilitat cu 15 milioane de lei Ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie Sfântul Pantelimon din Brăila se află în proces de reabilitare, printr-o investiţie de 15 milioane de lei, realizată prin Programul Operaţional Regional, potrivit informaţiilor făcute publice de Primăria Brăila.
Brăila: Reabilitarea Ambulatoriului Spitalului de Psihiatrie costă peste 16 milioane de lei Reabilitarea Ambulatoriului Spitalului de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' din Brăila este estimată la peste 16 milioane de lei, iar lucrările urmează să înceapă în perioada imediat următoare.
Brăila: A fost depus proiectul pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului de Psihiatrie Proiectul pentru reabilitarea Ambulatoriului Spitalului de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' din Brăila a fost depus săptămâna aceasta, după cum a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul de Brăila, Aurel Simionescu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie, reabilitat cu fonduri europene Primarul de Brăila, Aurel Simionescu, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că au început lucrările de reabilitare a Ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Psihiatrie din Brăila, contract care este finanţat din fonduri europene.
Brăila: Ambulatoriul de la Spitalul de Psihiatrie, reabilitat cu fonduri europene Ambulatoriul de la Spitalul de Psihiatrie Sfântul Pantelimon din Brăila va fi reabilitat cu fonduri europene, o investiţie de peste 2 milioane de lei.