Cele mai citite
 


Braşov: Soţia lui Şerban Huidu a părăsit spitalul judeţean
marţi, 18 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Soţia lui Şerban Huidu a părăsit, luni, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în jurul orei 14,30 cu o ambulanţă privată de tip MEDO.
De asemenea, bona familiei urmează să fie transferată la Spitalul Universitar din Bucureşti cu o ambulanţă de tip B a Serviciului de Ambulanţă Braşov, a declarat într-o conferinţă de presă, directorul medical al spitalului, dr.Adrian Albotă.
Atât Şerban Huidu cât şi soţia şi bona au solicitat transferul la Spitalul Universitar Bucureşti pentru continuarea tratamentului.
Dr. Albotă a mai precizat că s-a luat legătura cu managerul Spitalului Universitar din Bucureşti, dr. Cătălin Cârstoiu care a acceptat transferul celor trei pacienţi.
Potrivit medicului Albotă, soţia lui Şerban Huidu şi bona mai au nevoie de câteva săptămâni de tratament având în vedere fracturile pe care le au la picioare.
Directorul cu probleme medicale al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă a spus că realizatorul TV i s-a părut încă şocat de cele întâmplate. Potrivit oficialului SJU Braşov, vedeta de televiziune i-ar fi spus că se simte vinovat de producerea accidentului soldat cu trei morţi.
Şerban Huidu, soţia şi bona au fost internaţi duminică la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov cu traumatisme minore în urma unui accident petrecut pe DN1 în localitatea Timişul de Sus.
La Poliţia Judeţului Braşov se află în lucru un dosar privind accidentul de la Timişul de Sus sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.
Şerban Huidu, soţia şi bona au fost audiaţi luni de către poliţiştii braşoveni la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe. AGERPRES/(A - Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov:Directorul SPJU Braşov: Nu am solicitat ambulanţă de la Bucureşti pentru familia Huidu Braşov, 17 oct/Agerpres/- Directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, dr.Adrian Albotă, a declarat luni, pentru AGERPRES că spitalul nu a solicitat o ambulanţă pentru ca familia Huidu şi bona să fie transferaţi la Bucureşti.
UPDATE Braşov: Accident rutier cu doi morţi şi cinci răniţi pe DN 1 la Timişul de Sus Două persoane au decedat iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs duminică la Timişul de Sus în judeţul Braşov pe DN 1.
Braşov: Şerban Huidu a fost audiat la Spitalul Clinic de Urgenţă Realizatorul tv Şerban Huidu şi membrii familiei au fost audiaţi luni la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov de către poliţiştii IPJ care instrumentează cazul sub îndrumarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, a declarat pentru AGERPRES, prim-procurorul Parchetului de...
Braşov: A murit şi a treia persoană aflată în autoturismul cu care s-a ciocnit maşina lui Şerban Huidu Cea de a treia persoană care se afla în autoturismul implicat în accidentul produs de realizatorul tv Şerban Huidu, pe DN 1, a murit luni dimineaţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.
Braşov: Accident rutier cu doi morţi şi cinci răniţi pe DN 1 la Timişul de Sus Două persoane au decedat iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs duminică la Timişul de Sus în judeţul Braşov pe DN 1.
Cazul bătrânei externate: Medicul de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov lipsea din gardă Medicul de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov care ar fi trebuit să fie de gardă când o bătrână a fost externată în papuci şi pijama îi delegase atribuţiile unui coleg de la un spital din Sfântu Gheorghe, acesta neaflându-se în acel moment în unitatea medicală, arată raportul realizat în urma...