Cele mai citite
 


Satu Mare: Reparaţii capitale la secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă
marţi, 18 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a intrat în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, în urma unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Managerul SJU Satu Mare, Adrian Marc, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că s-a dat ordinul de începere a lucrărilor, având loc şi o şedinţă operativă de lucru pentru discutarea fiecărei etape. Modernizarea se va face sistematic, în următoarele cinci luni, urmând să fie şi recompartimentări pentru saloane cu două-trei paturi.
"Reabilitarea se face sub exploatare, pe tot palierul. Vor fi saloane cu două-trei paturi, se vor asigura toate condiţiile necesare pentru a funcţiona bine, în condiţii europene", a declarat Marc.
Investiţia se va derula prin ''Programul dotării cu aparatură medicală şi lucrări de reparaţii capitale'' pe secţii specializate, derulat de minister. Necesarul estimat este de 2.500.000 lei din care 1.500.000 lei pentru dotarea cu aparatură medicală şi 1.000.000 lei pentru lucrările de reparaţii capitale ale secţiei.
CJ Satu Mare va asigura cofinanţarea în cuantum de minim 3% (30.000 lei) din valoarea totală estimată a lucrărilor de reparaţii capitale şi 5% (75.000 lei) din valoarea totală a aparaturii medicale.
În cadrul acestui program, CJ Satu Mare va achiziţiona un computer tomograf. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean intră în reparaţii capitale Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare va intra în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, pe baza unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Două secţii ale Spitalului Judeţean Satu Mare, complet modernizate Secţiile de Pediatrie şi Chirurgie Pediatrică ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare au fost modernizare complet printr-o investiţie de 800.000 de lei asigurată de Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare.
Alba: Zeci de milioane de lei investiţi de Consiliul Judeţean în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Alba a investit în ultimii ani 30 de milioane de lei în reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, alte 10 milioane de lei fiind preconizate a fi alocate în acest an în reparaţii capitale, dotări independente şi noi construcţii, a precizat, marţi, într-o conferinţă...
Secţia de chirurgie a spitalului din Alba Iulia, în reparaţii capitale Secţia de chirurgie-Urologie a spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, care nu a mai fost reabilitată de la înfiinţarea sa, în 1973, va intra în reparaţii capitale, banii necesari provenind dintr-un parteneriat al Consilului Judeţean (CJ) Alba cu compania Transavia.
SCJU Târgu Mureş a beneficiat de investiţii în valoare de peste 11 milioane de lei în acest an Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a beneficiat de investiţii în valoare de peste 11 milioane de lei în acest an, marţi fiind inaugurate cinci blocuri operatorii la clinicile Chirurgie I, Chirurgie II, Ortopedie, Chirurgie Plastică şi Ginecologie, după reabilitare.
Alba: Peste 770.000 de lei pentru modernizarea singurei secţii de oncologie din judeţ Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, singura de acest gen din judeţ, va fi modernizată, ca urmare a alocării de către Ministerul Sănătăţii a sumei de 776.000 de lei pentru finanţarea unor lucrări de reparaţii capitale.