Cele mai citite
 


Filiala de Cruce Roşie a judeţului Dolj a câştigat a X-a ediţie a competiţiei echipajelor de prim ajutor
miercuri, 19 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Filiala de Cruce Roşie a judeţului Dolj a câştigat a X-a ediţie a competiţiei echipajelor de prim ajutor din detaşamentele de intervenţie în situaţii de urgenţă, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.
Pe locul al doilea s-a clasat echipa din judeţul Tulcea, iar pe locul al treilea echipa din sectorul 4, Bucureşti.
Crucea Roşie Română a organizat, în perioada 14-16 octombrie, la Poiana Braşov, a X-a ediţie a competiţiei echipajelor de prim ajutor din detaşamentele de intervenţie în situaţii de urgenţă.
În etapa finală au participat echipajele a opt filiale ale Crucii Roşii Române, respectiv cele din judeţele Alba, Arad, Botoşani, Bucureşti-sector 4, Dolj, Dâmboviţa, Sălaj şi Tulcea.
Competiţia a inclus o probă teoretică şi una practică, aceasta din urmă constând în simularea acordării primului ajutor în cinci scenarii ale unor evenimente soldate cu victime.
Echipajul filialei Dolj va participa la Convenţia Europeană de Prim Ajutor care se va desfăşura anul viitor, în Irlanda.AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ziua Mondială de Prim Ajutor marcată de Crucea Roşie Română printr-o serie de activităţi Crucea Roşie Română va marca sâmbătă Ziua Mondială de Prim Ajutor, printr-o serie de activităţi desfăşurate la nivel naţional.
Botoşani: Şcoala de vară în situaţii de urgenţă şi-a deschis porţile Şcoala de vară "Prezent şi viitor în siguranţă", organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, în parteneriat cu Instituţia Prefectului, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi filiala judeţeană a Crucii Roşii şi-a deschis, vineri, porţile.
MS a pus în dezbatere publică proiectul privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică, până pe 22 septembrie, proiectul de hotărâre de guvern privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă.
Alba: ISU va fi dotat cu noi echipamente pentru îmbunătăţirea intervenţiilor în situaţii de urgenţă Patru autospeciale de teren pentru lucrul cu apă şi spumă, cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier, şi trei ambulanţe de prim ajutor (tip B2) vor intra în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea' Alba, printr-un proiect realizat de Asociaţia...
Sponsorizări ISU în 2015 - Materiale IT, furtunuri, echipamente medicale, materiale de construcţii, televizoare, hârtie igienică Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a publicat marţi pe site sponsorizările primite de inspectoratele teritoriale în anul 2015, materiale de peste 100.000 de lei primind ISU Bucureşti Ilfov, ISU Buzău, ISU Timiş, ISU Suceava şi IGSU.
Crucea Roşie Română sărbătoreşte Ziua Mondială de Prim Ajutor Crucea Roşie Română va marca sâmbătă Ziua Mondială de Prim Ajutor, printr-o serie de activităţi desfăşurate la nivel naţional.