Cele mai citite
 


Fotbal: Atacantul ceh Martin Fenin (Energie Cottbus) suferă de depresie
marţi, 18 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Berlin, 18 oct /Agerpers/ - Internaţionalul ceh Martin Fenin, atacantul echipei de fotbal Energie Cottbus, din liga secundă germană, a anunţat că va urma un tratament pentru depresie şi abuz de medicamente.
Fenin se recuperează într-un spital din Cottbus, după o hemoragie cerebrală, iar medicii au declarat că jucătorul se află într-o stare stabilă, informează AP, recepţionată de Agerpres.
În vârstă de 24 ani, Fenin a precizat că va sta departe de fotbal pentru o perioadă, după ce va părăsi spitalul, pentru a urma un tratament împotriva depresiei şi abuzului de medicamente. El a adăugat că a ajuns la concluzia că "nu poate ţine boala sub control de unul singur"
Martin Fenin a marcat 3 goluri în 16 meciuri disputate pentru reprezentativa de fotbal a Cehiei.
AGERPRES (Mihai Dragomir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Scrisoarea de retragere a lui Cristian Chivu din echipa naţională a României Sâmbătă seara, fostul, de acum, căpitan al echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, şi-a anunţat, la Federaţia română de fotbal, retragerea din reprezentativă, prin intermediul unei scrisori publicate pe site-ul FRF, sâmbătă, al cărui conţinut îl reproducem mai jos.
Fotbal: Germania - Sindicatul jucătorilor vrea psihologi la fiecare club Sindicatul fotbaliştilor germani (VdV) a cerut vineri introducerea unui psiholog la fiecare din cele 36 de cluburi din campionatele de prima şi a doua divizie germane de fotbal, la patru zile după ce portarul lui Hannover a anunţat că s-a internat în spital pentru a-şi trata o depresie.
Fotbal: Depresia 'nu mai este un tabu' în lumea sportului, spune văduva lui Robert Enke Depresia "nu mai este un tabu" în lumea sportului, a declarat pentru BBC văduva lui Robert Enke, fost portar al naţionalei de fotbal a Germaniei, care s-a sinucis în anul 2009, după ce a suferit mult timp din cauza acestei boli.
Fotbal: Sinuciderea lui Robert Enke a schimbat felul în care bolile psihice sunt văzute în Germania Sinuciderea din 2009 a fostului portar al echipei Hannover, Robert Enke, a schimbat felul în care bolile psihice sunt văzute în lumea fotbalului din Germania, a declarat autorul unei cărţi despre regretatul jucător, în contextul probabilei sinucideri a selecţionerului Ţării Galilor, Gary Speed, informează...
Fotbal: Diagnosticat cu leucemie, Stilian Petrov renunţă la cariera sportivă Jucătorul bulgar de fotbal Stilian Petrov, căpitanul echipei Aston Vila, diagnosticat cu leucemie, a anunţat că pune punct carierei sportive şi se luptă pentru viaţa sa.