Cele mai citite
 


Fotbal: Membrii clubului Temerarii s-au întâlnit cu starurile de la Manchester United
miercuri, 19 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aflaţi în România cu ocazia meciului pe care îl vor disputa marţi seara, pe Arena Naţională din Capitală, în compania formaţiei Oţelul Galaţi, în cadrul Grupei C a Ligii Campionilor la fotbal, Sir Alex Ferguson şi starurile sale de la Manchester United au oferit momente magice membrilor Clubului Temerarii, clubul adolescenţilor români care au învins cancerul.
''Temerarii'' au avut parte de o experienţă unică: au urmărit antrenamentul echipei Manchester United dinaintea marelui meci, au primit autografe şi fotografii. Pe lângă întâlnirea magică cu starurile lor preferate, ''Temerarii'' vor avea ocazia să se numere printre miile de spectatori aşteptaţi la meci.
Întâlnirea cu vedetele de la Manchester United a fost organizată de Asociaţia Little People România, care a înfiinţat în anul 2006 Clubul Temerarii, clubul adolescenţilor români care au învins cancerul, în prezent cea mai mare şi activă comunitate de adolescenţi supravieţuitori de cancer din Europa.
Totodată, Temerarii susţin Campania Contra Cancer, aflată în plină desfăşurare, prin care promovează numărul de SMS 858. Cetăţenii din fiecare colţ al României pot dona 2 euro pentru a sprijini cauza copiilor şi adolescenţilor bolnavi de cancer.
Numărul de SMS 858 este valabil până pe data de 3 noiembrie 2011.
AGERPRES (AS/Mihai Dragomir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Ambasadorul Bosniei şi Herţegovinei s-a întâlnit cu autorităţile locale Galaţi, 20 iun /Agerpres/- Ambasadorul Bosniei şi Herţegovinei în România, Dusko Kovacevic, s-a întâlnit, joi, la Galaţi, cu prefectul judeţului Galaţi, Emanoil Cătălin Bocăneanu, şi cu preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Dobrovici Bacalbaşa.
Galaţi: Conferinţă despre medicina creştină şi prevenirea cancerului Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România - filiala Galaţi, a organizat, vineri, o conferinţă pe tema adoptării unui stil de viaţă sănătos în vederea prevenirii cancerului, susţinută de prof. dr. Pavel Chirilă, promotorul conceptului de medicină creştină...
Galaţi: Al doilea punct studenţesc de prim ajutor din ţară, la Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, 11 apr/Agerpres/- Cei peste 8.000 de studenţi ai Universităţii Dunărea de Jos care frecventează facultăţile din Campusul Ştiinţei beneficiază începând de luni de al doilea punct studenţesc de prim ajutor din ţară, care se adaugă celui inaugurat în urmă cu un an pentru cei peste 2.500 de studenţi...
Echipa de fotbal a Asociaţiei Transplantaţilor din România a câştigat turneul din Bulgaria Echipa de fotbal a Asociaţiei Transplantaţilor din România (ATR), formată din pacienţi, donatori, medici şi foşti fotbalişti, a câştigat turneul din Bulgaria şi a primit diplomele pentru cel mai bun portar şi cel mai bun jucător cu transplant.
UPDATE Fotbal: Victor Piţurcă - 'Oţelul nu este o echipă invincibilă' Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, nu crede că Oţelul Galaţi este o echipă de neînvins, şi speră că elevii săi vor demonstra acest lucru în meciul direct, programat vineri în Bănie, în cadrul etapei a 14-a a Ligii I de fotbal.
Galaţi: 140 de elevi, în shadowing la 16 instituţii şi companii Un număr de 140 de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a din cinci licee vor merge în shadowing la 16 instituţii şi companii din municipiul Galaţi, în cadrul programului internaţional de orientare profesională Job Shadow Day® 2013, aflat la a XI-a ediţie, şi derulat de organizaţia Junior Achievement România...