Cele mai citite
 


Timiş: Spitalele din judeţ au asigurate salariile până la sfârşitul anului
miercuri, 19 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate Timiş susţine că nu vor fi probleme cu plata salariilor pentru spitale până la finele acestui an.
"Nu există nicio problemă în ceea ce priveşte plata salariilor în acest an, inclusiv pe luna decembrie. Acolo unde sunt mici neajunsuri, acestea se vor rezolva prin deblocarea celor 10% din valoarea contractului-cadru pe care-l au încheiate spitalele cu CJAS Timiş", a precizat, marţi, pentru AGERPRES, Oana Răchitan, purtător de cuvânt al CJAS Timiş.
Cele 10 procente sunt reţinute la încheierea contractelor-cadru pentru situaţii neprevăzute care s-ar putea ivi pe parcursul anului.
În judeţul Timiş sunt şase spitale orăşeneşti. AGERPRES/(AS - Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: CJAS a încheiat contracte cu 14 spitale pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a încheiat contracte cu 14 spitale publice pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal.
Giurgiu: Conducerea CAS Giurgiu are probleme cu plata salariilor personalului spitalului din Vadu Lat Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Giurgiu afirmă nu ştie cum va efectua plata salariilor personalului de la Spitalul de psihiatrie din Vadu Lat pentru că autorităţile judeţene şi conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu au întârziat cu peste o lună efectuarea formalităţilor de preluare...
Preşedintele CNAS: Nu vor fi probleme în spitale în noiembrie şi decembrie cu plata salariilor şi utilităţilor Spitalele nu vor avea probleme cu plata salariilor sau a utilităţilor până la sfârşitul acestui an, a declarat vineri, la Deva, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Cristian Buşoi.
Timiş: Spitalul de Boli Infecţioase solicită bani de la primărie pentru echipamente şi materiale sanitare Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara a solicitat ajutorul primăriei, întrucât a rămas fără bani de întreţinere, echipamente şi materiale sanitare, fondurile alocate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) acoperind doar salariile până la sfârşitul anului.
Timiş: CJAS suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru programe naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru nouă programe naţionale şi două subprograme naţionale de sănătate derulate în judeţ.
Incertitudini în ceea ce priveşte plata salariilor în spitalele din ţară (grupaj I) Salariaţii mai multor spitale din România, în special cele de gradele 4 şi 5, ar putea să rămână fără lefuri în trimestrul al patrulea al acestui an, după cum au declarat reprezentanţii Federaţiei Sanitas.