Cele mai citite
 


Şerban Huidu a fost pus sub acuzare de procurori pentru ucidere din culpă
miercuri, 19 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, marţi, începerea urmăririi penale faţă de realizatorul tv Şerban Huidu pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă - trei victime - în legătură cu accidentul auto pe care l-a provocat pe raza localităţii Timişul de Sus.
Procurorii au stabilit că, la data de 16 octombrie 2011, în timp ce se deplasa pe DN 1, în dreptul km. 149 din direcţia Predeal spre Braşov, aflat la volanul unui autoturism, Şerban Huidu, în urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud), a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul ocupanţilor autoturismului Logan.
În dosar au fost formulate concluziile medico-legale privitoare la decesul celor trei victime, stabilindu-se că moartea a fost violentă, fiind cauzată de hemoragii interne şi externe, consecutive, în principal, din cauza rupturilor de organe interne.
La dosar au fost depuse şi rapoartele de expertiză medico-legală întocmite pentru celelalte persoane implicate în accident, stabilindu-se că cei doi minori au suferit leziuni ce necesită pentru vindecare sub 10 zile de îngrijiri medicale (fapt ce nu atrage răspunderea penală), iar celelalte două pasagere ale autoturismului au avut leziuni ce necesită pentru vindecare sub 60 de zile de îngrijiri medicale, precizând că nu formulează plângere prealabilă. AGERPRES/(AS - Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Nu avem informaţii că dosarul lui Huidu va fi preluat de o instanţă superioară, spune prim-procurorul Carmina Reit Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Carmina Reit, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că până în prezent nu are informaţii conform cărora dosarul privind accidentul produs de Şerban Huidu va fi preluat de o instanţă de rang superior.
Braşov: Şerban Huidu a fost audiat la Spitalul Clinic de Urgenţă Realizatorul tv Şerban Huidu şi membrii familiei au fost audiaţi luni la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov de către poliţiştii IPJ care instrumentează cazul sub îndrumarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, a declarat pentru AGERPRES, prim-procurorul Parchetului de...
UPDATE Braşov: Accident rutier cu doi morţi şi cinci răniţi pe DN 1 la Timişul de Sus Două persoane au decedat iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs duminică la Timişul de Sus în judeţul Braşov pe DN 1.
Braşov: Soţia lui Şerban Huidu a părăsit spitalul judeţean Soţia lui Şerban Huidu a părăsit, luni, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în jurul orei 14,30 cu o ambulanţă privată de tip MEDO.
Dosar accident Apuseni: Procurorii deschid o anchetă în legătură cu presiuni asupra investigatorului Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în legătură cu plângerea depusă de fostul investigator din dosarul accidentului aviatic din Munţii Apuseni, prin care acesta reclama...
Braşov: A murit şi a treia persoană aflată în autoturismul cu care s-a ciocnit maşina lui Şerban Huidu Cea de a treia persoană care se afla în autoturismul implicat în accidentul produs de realizatorul tv Şerban Huidu, pe DN 1, a murit luni dimineaţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.