Cele mai citite
 


Botoşani: Consilierii judeţeni care s-au opus comasării spitalelor, acţionaţi în instanţă de Sanitas
joi, 20 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii judeţeni din Botoşani care s-au pronunţat împotriva comasării spitalelor vor fi acţionaţi în instanţă de Uniunea Judeţeană a Sindicatelor Sanitas, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Uniunii, Octavian Dumitru.
Potrivit acestuia, consilierii judeţeni trebuie să răspundă material pentru prejudiciul adus, prin votul lor, bugetului Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati'.
'Prin votul dumnealor, noi am fost prejudiciaţi. Mai exact, bugetul spitalului a fost prejudiciat, cu repercursiuni asupra noastră', a afirmat liderul Sanitas.
Comasarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginegologie a fost respinsă prin votul împotrivă al consilierilor judeţeni social-democraţi şi liberali.
Potrivit preşedintelui Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Rodica Huţuleac, prejudiciul produs, în al doilea semestrul din 2011, sistemului sanitar se ridică la peste şase milioane de lei. AGERPRES/ (A- Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' vor participa la şedinţa CJ în care se va discuta comasarea Toţi medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani vor participa, joi, la şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind comasarea unităţii medicale cu alte trei spitale de interes judeţean. Medicul Gheorghe Apetroaie a declarat, luni,...
Botoşani: Nemulţumiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă; salariaţii ameninţă cu proteste Botoşani, 16 feb/ Agerpres/- Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani ameninţă că vor picheta, începând de joi, sediul Consiliului Judeţean (CJ), în semn de protest faţă de neacordarea tichetelor de masă şi a gradului principal pentru asistenţii medicali, a anunţat, marţi, liderul...
Botoşani: Comasarea spitalelor, respinsă de consilierii judeţeni Comasarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani cu Spitalul de Copiii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie nu va avea loc, în urma votului negativ de joi dat de consilierii judeţeni.
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati ar putea fi retrogradat în categoria a V-a Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani ar putea pierde, de la 1 ianuarie 2012, statutul de spital de urgenţă, în cazul în care Consiliul Judeţean (CJ) nu va aproba, în şedinţa din 29 septembrie, comasarea acestuia cu Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi...
Botoşani: Grevă de avertisment în Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Peste 1.000 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani participă, miercuri, la o grevă de avertisment în semn de protest faţă de inechităţile din sistemul sanitar, a declarat, pentru AGERPRES, liderul sindical din spital, Lia Temciuc.
Botoşani: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă infirmă o eventuală culpă medicală în cazul bebeluşului mort în Maternitate Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani exclude varianta unei culpe medicale în cazul nou-născutului care a murit, pe 3 septembrie, în timp ce se afla în Maternitate.