Cele mai citite
 


Brăila: 17 copii aduşi pe lume de mame minore
joi, 20 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul minorelor care au devenit mame anul acesta, la nivelul judeţului Brăila, este de 17, iar alte patru sunt însărcinate în prezent şi aşteapă să nască, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila, Simona Cimpoaie.
În ceea ce priveşte soarta copiilor aduşi pe lume de mamele minore, 15 dintre nou-născuţi au fost integraţi în familie, iar doi au fost daţi în plasament în regim de urgenţă la asistenţi maternali profesionişti, ca urmare a abandonului în maternitate.
Tot anul acesta a fost înregistrat şi un caz de întrerupere de sarcină la o mamă minoră.
Anul trecut, la nivelul judeţului Brăilam s-au înregistrat 50 de cazuri de mame minore gravide, 13 dintre acestea solicitând autorizarea căsătoriei. AGERPRES/ (A, AS-Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: 24 de copii abandonaţi în spitale Numărul copiilor abandonaţi de la începutul acestui an la nivelul judeţului Brăila este de 24, iar alţi 19 minori prezintă risc de abandon, a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila, Simona Cimpoaie.
Brăila: Centru pentru copii abuzaţi, amenajat cu donaţii primite de la Crucea Roşie din Germania Centrul de Plasament în Regim de Urgenţă pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat din Brăila a fost amenajat cu donaţii primite de filiala Crucea Roşie Brăila de la Crucea Roşie din Germania.
Galaţi: Numărul cazurilor de mame minore a crescut anul trecut de aproape patru ori faţă de 2010 Galaţi, 5 iun /Agerpres/- Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi a înregistrat în anul 2011 nu mai puţin de 114 cazuri de mame minore, un număr de aproape patru ori mai mare faţă de 2010, când au fost doar 31, a declarat, marţi, pentrru AGERPRES, directorul Agenţiei...
Brăila: O sută de copii au fost abandonaţi de părinţi în spitale în ultimii patru ani O sută de copii au fost abandonaţi de părinţi în spitalele din Brăila, în ultimii patru ani, potrivit datelor oferite de directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila (DGASPC), Alexandru Sculschi.
REPORTAJ/Satu Mare:Zeci de copii abandonaţi şi mame care, după ce nasc, "dispar" fără urmă din spital Soarta este de multe ori mai crudă decât îşi pot imagina mulţi oameni. Cel mai bine o ştiu medicii şi asistenţii de la Secţia de Nou Născuţi a Spitalului Judeţean Satu Mare, unde anual sunt zeci de copii abandonaţi.
Brăila: Minoră în vârstă de 14 ani, însărcinată în nouă luni Personalul medical din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila a sesizat marţi Poliţia că la această unitate medicală s-a prezentat o minoră de 14 ani, care acuza dureri abdominale, ameţeli şi greţuri şi, în urma unui control ginecologic, s-a constatat că fata este însărcinată în luna a...