Cele mai citite
 


Satu Mare: Proiect de modernizare a ambulatoriului Spitalului Judeţean
luni, 31 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Satu Mare, 31 aug/Agerpres/ Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a aprobat în cadrul şedinţei de luni un proiect în valoare de peste 17 milioane de lei pentru modernizarea ambulatoriului Spitalului Judeţean
Potrivit preşedintelui CJ, Csehi Arpad, proiectul va fi depus spre finanţare prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 3 'Îmbunătăţirea Infrastructurii Sociale', domeniul major de intervenţie 3.1 'Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate'. Proiectul prevede reabilitarea termică a clădirii, refacerea instalaţiilor interioare, reparaţii şi zugrăveli la tavane şi pereţi, modernizarea grupurilor sanitare, refacerea pardoselilor, dotări cu aparatură performantă şi cu mobilier a cabinetelor de specialitate.
Totodată, CJ s-a angajat să asigure cofinanţarea de 2% din valoarea totală a proiectului.
Din totalul de 17,2 milioane lei, 15, 3 milioane vor reprezenta cheltuielile pentru investiţii, restul fiind pentru cheltuieli aferente implementării proiectului, de proiectare şi asistenţă tehnică precum şi de organizare de şantier.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean intră în reparaţii capitale Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare va intra în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, pe baza unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Satu Mare: Reparaţii capitale la secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a intrat în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, în urma unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Satu Mare: Sediul Ambulanţei va fi reabilitat Sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare va intra în reparaţii capitale în vara acestui an, finanţarea fiind asigurată de Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare şi Ministerul Sănătăţii (MS).
Galaţi: Investiţii de peste trei milioane de lei în sănătate Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi a primit de la Ministerul Sănătăţii peste trei milioane de lei pentru finanţarea diverselor lucrări de reparaţii şi modernizări la spitalele Judeţean, TBC şi de Boli Infecţioase, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.
Satu Mare: Consiliul Judeţean are pregătite cele mai mari investiţii din istorie Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare are pregătite cele mai mari investiţii din istoria judeţului, însă ar putea întâmpina probleme la cofinanţarea acestora.
Satu Mare: Proiecte de investiţii ale Consiliului Judeţean, preluate de CNI Mai multe proiecte de investiţii ale Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, în valoare de milioane de euro, au fost preluate de către Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru finanţare.