Cele mai citite
 


Brăila: Cursuri pentru angajaţi ai SMURD
luni, 31 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Brăila, 31 aug /Agerpres/ - Persoanele care urmează a fi angajate în cele şase centre de urgenţă de tip SMURD, care vor fi înfiinţate, până la sfârşitul acestui an, în judeţul Brăila, urmează un curs de specializare în acest domeniu.
Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, în prima fază vor fi deschise două centre pe raza municipiului Brăila, după care vor urma oraşele Ianca şi Însurăţei şi comunele Măxineni şi Tufeşti.
'A început partea de pregătire cu 12 persoane. Urmează să pregătim încă o serie, că dacă vin trei ambulanţe de intervenţie tip C, este normal că trebuie să avem şi oameni pregătiţi să începem această intervenţie', a declarat Stancu.
Preşedintele CJ a precizat că este foarte mulţumit că în Brăila se vor înfiinţa şase centre SMURD, deoarece fiecare va participa la evenimente pe o rază de 30-40 de kilometri, fiind acoperit astfel întreg judeţul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Caravana SMURD 'Fii pregătit!' a pornit pentru pregătirea populaţiei în caz de dezastre Caravana SMURD 'Fii pregătit!' adăspotită de primul Centrul Mobil de Pregătire a Populaţiei şi a Personalului de Intervenţie din România, aflat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş, a pornit de la Târgu Mureş pentru pregătirea populaţiei să acţioneze în caz...
Olt: Serviciu SMURD în oraşul Balş Garda de Intervenţie Balş din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt are, începând de luni, un serviciu SMURD, care va funcţiona cu o ambulanţă de tip B2 şi subofiţeri paramedici care au absolvit cursuri de prim ajutor medical şi descarcerare.
Bihor: Două decenii de activitate SMURD în judeţ, sărbătorite timp de o săptămână Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Bihor va marca, în data de 12 octombrie 2013, împlinirea a 20 de ani de la prima intervenţie a unui echipaj SMURD în judeţul Bihor.
Brăila: SMURD a intervenit, de la înfiinţare, în peste 15 mii cazuri de urgenţă SMURD Brăila a intervenit, de la înfiinţarea în urmă cu cinci ani, în peste 15 mii cazuri de urgenţă, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Alba: SMURD Alba dispune de un echipaj de terapie intensivă mobilă Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Alba dispune de sâmbătă şi de un echipaj de terapie intensivă mobilă, unitatea de intervenţie cu pregătirea cea mai înaltă din punct de vedere medical din sistemul de urgenţă prespitalicesc.
Brăila: SMURD a intervenit anul trecut în peste 2.700 de cazuri Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila au intervenit anul trecut în peste 2.700 de cazuri, ceea ce reprezintă trei sferturi din situaţiile de urgenţă semnalate la nivelul judeţului.