Cele mai citite
 


Roche: Acord definitiv pentru achiziţionarea Anadys Pharmaceuticals, pentru 230 milioane de dolari
joi, 20 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Roche a semnat un acord definitiv pentru achiziţionarea Anadys Pharmaceuticals, valoarea totală a tranzacţiei fiind evaluată la 230 de milioane de dolari.
Potrivit unui comunicat al companiei Roche, aceasta şi Anadys Pharmaceuticals Inc. au semnat un acord definitiv de fuziune conform căruia Roche va achiziţiona complet Anadys Pharmaceuticals, la un preţ de 3,70 de dolari/acţiune, în cadrul unei tranzacţii realizate cu plata în numerar.
Compania Anadys Pharmaceuticals, cu sediul în San Diego, dezvoltă molecule mici, cu administrare orală, destinate tratamentului hepatitei C.
'Odată cu această achiziţie, portofoliul nostru destinat hepatitei C devine şi mai puternic. Scopul nostru este de a oferi medicilor şi pacienţilor cu hepatită o combinaţie terapeutică puternică şi să ne aducă mai aproape de vindecarea acestei boli', a declarat Jean-Jacques Garaud, Global Head of Roche Pharma Research and Early Development.
În conformitate cu termenii acordului de achiziţie, Roche va iniţia imediat o ofertă publică de achiziţie a acţiunilor comune ale Anadys pentru un preţ per acţiune de 3,70 dolari, plătibil în numerar. Acest preţ depăşeşte cu 256% preţul acţiunilor companiei Anadys la închiderea bursei din data de 14 octombrie 2011.
Cu sediul central în Basel, Elveţia, Roche este lider în domeniul cercetării medicale, prin cele două divizii ale sale: divizia de farmaceutice şi divizia de diagnostice.
Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, şi produce medicamente diferenţiate clinic în domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice şi afecţiunilor sistemului nervos central.
De asemenea, Roche este lider mondial în diagnosticul in-vitro, diagnosticarea cancerului şi pionier în managementul diabetului.
La sfârşitul lui 2010, Grupul Roche a raportat vânzări totale de 47,5 miliarde de franci elveţieni. AGERPRES/(AS - Oana Tilică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Roche a semnat un acord definitiv pentru achizitionarea Anadys Pharmaceuticals Achizitia are ca scop extinderea expertizei companiei in tratarea hepatitei virale C si oferirea de noi optiuni de tratament pentru pacientii cu aceasta boala
Roche achiziţionează Anadys Pharmaceuticals şi îşi extinde expertiza în tratarea hepatitei virale C Roche şi Anadys Pharmaceuticals Inc. au anunţat la începutul acestei săptămâni că au semnat un acord definitiv de fuziune conform căruia Roche va achiziţiona complet Anadys Pharmaceuticals, la un preţ de 3,70 dolari pe acţiune, în cadrul unei tranzacţii realizate cu plata în numerar, informează printr-un...
Roche a incheiat un acord de colaborare cu Bristol-Myers Squibb pentru a studia combinatia terapeutica dintre doua medicamente destinate tratamentului cancerului de piele avansat Roche a anuntat recent ca a incheiat un acord de colaborare cu Bristol-Myers Squibb (BMS) ce isi propune sa evalueze siguranta si eficacitatea combinatiei terapeutice dintre un medicament produs de Roche si un altul produs de BMS, pentru tratamentul pacientilor cu o anumita forma de melanom metastatic...
Roche a achizitionat compania mtm Laboratories AG, extinzandu-si astfel gama testelor de diagnostic pentru cancerul de col uterin Roche a anuntat de curand ca a semnat un acord prin care va achizitiona mtm Laboratories AG (mtm), o companie privata cu sediul in Heidelberg, Germania. Compania mtm este lider mondial in diagnostic in vitro, prin activitatile sale punand un accent deosebit pe depistarea si diagnosticarea precoce a cancerului...
Vânzări solide pentru Grupul Roche în primul trimestru al anului 2013 Grupul farmaceutic elvețian Roche anunță o creștere a vânzărilor globale în primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rată de schimb constantă, ajungând la 11,6 miliarde franci elvețieni, datorită cererii crescute pentru produsele oncologice și testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.
Vanzarile Grupului Roche in primul trimestru al anului 2011 - in linie cu estimarile pentru intregul an Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere stabila, in moneda locala, a vanzarilor globale ale Grupului, pe primele trei luni ale anului 2011 la 11.1 miliarde franci elvetieni. Pentru intregul an, se estimeaza ca vanzarile totale ale Grupului Roche precum si si cele ale Diviziei de Farmaceutice...