Cele mai citite
 


Clinica Anadolu - Istanbul, Turcia
joi, 20 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Video, Oncologie
 

 
 
 
 
 
Pareri generale ale pacientilor tratati de cancer in cadrul clinicii Anadolu din Istanbul

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Specialişti de la Centrul Medical Anadolu (Turcia), în vizită în România Doi medici ai Centrului Medical Anadolu din Turcia, renumiţi în tratarea cancerului, prof. dr. Kayihan Engin - oncologie şi prof. dr. Fatih Gucer - ginecologie, au prezentat marţi, într-o conferinţă de presă, cele mai noi şi revoluţionare metode în tratarea cancerului, precum şi aparatul Cyberknife.
Cluj: Serviciile Centrului Anadolu, la fel de performante cu ale specialiştilor oncologi clujeni Specialişti de renume de la Centrul Medical Anadolu din Istanbul (Turcia) au prezentat, marţi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, tehnicile moderne şi serviciile oferite de personalul calificat al acestei unităţi, expunerile însoţite de proiecţii relevând că acestea sunt comparabile, din toate...
Caraş-Severin: Prima clinică de recuperare a pacienţilor cu cancer din România urmează a fi deschisă până în 2013 Prima clinică de recuperare a pacienţilor cu cancer din România urmează a fi deschisă în Caraş-Severin, până în 2013.
Prezentare Clinica Anadolu - Istanbul, Turcia Prezentarea Clinicii Anadolu din Istanbul (Sectie de Transplant Medular, Fertilizare in Vitro, Pediatrie, Stomatologie, etc.) realizata de Luana Ibaka. Interviu cu dr. Turker Sahiner, medic neurolog privind diagnosticarea si tratamentul epilepsiei.
Medicii turci au declanşat o grevă naţională Medicii şi lucrătorii sanitari din Turcia au declanşat, marţi, grevă generală timp de o zi pentru a protesta faţă de noua lege din domeniul sănătăţii, transmite Xinhua.
Mureş: Cel puţin două cazuri de cancer pulmonar, depistate zilnic la Clinica de Pneumologie Coordonatoarea Centrului STOP FUMAT din cadrul Spitalului Clinic Judeţean (SCJ) Mureş, dr. Corina Mărginean, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că la Clinica de Pneumologie din Târgu Mureş sunt depistate zilnic cel puţin două cazuri de cancer pulmonar, la vârste tot mai tinere, situaţie care...