Cele mai citite
 


2.000 de turişti kuweitieni pe an ar putea practica turismul de sănătate la Băile Felix
vineri, 21 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un proiect pentru efectuarea tratamentelor de recuperare pentru pacienţii Spitalului Alorf din Kuweit în unităţi turistice specializate din staţiunea balneară Băile Felix se derulează, în acest an, în România, ţinta proiectului vizând atragerea a 2.000 de turişti pe an, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).
Spitalul Alorf a derulat o campanie de promovare în Kuweit a 'tratamentelor miraculoase' de la Băile Felix, tipărind 500.000 de pliante de prezentare a staţiunii româneşti, distribuite împreună cu principalele ziare de limbă arabă din Kuweit. În paralel cu această acţiune, staţiunea balneară românească a fost promovată în presa scrisă şi la televiziunile locale şi naţionale din Kuweit.
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi ministrul Sănătăţii din Kuweit s-au întâlnit, joi, cu reprezentanţii unui spitalului privat din Kuweit care dezvoltă proiectul de turism de sănătate în România.
Directorul spitalului, doctorul Mansour Alorf, le-a declarat oficialilor români că este extrem de mulţumit de colaborarea unităţii medicale din Kuweit cu universităţi de profil româneşti, cu medicii români, cu operatorii de turism din staţiunea balneară Băile Felix şi că gradul înalt de satisfacţie al pacienţilor care s-au recuperat deja în România oferă perspectiva extinderii acestei colaborări.
De asemenea, doctorul Imad El Amin de la Spitalul Alorf a invocat atât perspectiva deschiderii unei unităţi sanitare kuweitiene de acelaşi nivel în ţara noastră, cât şi pe cea a creşterii cererii de servicii româneşti de recuperare balneară şi de geriatrie pe piaţa din Kuweit.AGERPRES/(AS-Roxana Clinciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Investiţii ale MS la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, inaugurate de ministrul Ritli Ministrul Sănătăţii, dr. Ritli Ladislau şi fostul ministru Cseke Attila, au participat sâmbătă, la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, la darea în folosinţă a bazinelor interioare de hidrokinetoterapie adulţi, care au fost reparate capital în urma unei investiţii realizate în anul 2011...
Miniştrii Sănătăţii din România şi Iordania au semnat un plan de acţiune pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi omologul său iordanian, Ali Hyasat, au semnat vineri un plan de acţiune care vizează dezvoltarea relaţiilor bilaterale în domeniile chirurgie şi neurochirurgie vasculară, chirurgie pediatrică, asistenţă medicală de urgenţă, turism medical.
Elena Udrea, posesoarea primului card Travel Industry Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a primit primul card Travel Industry, lansat joi de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), la deschiderea Târgului Internaţional de Turism 'Winter Holiday'.
Turismul balnear din România înregistrează circa un milion de turişti anual, 10% fiind străini Turismul balnear din România înregistrează în prezent circa un milion de turişti anual, 10% dintre aceştia fiind străini, a declarat, luni, preşedintele organizaţiei patronale a turismului balnear din România, Nicu Rădulescu, după deschiderea conferinţei internaţionale privind turismul de sănătate.
DESTINAŢIE: ROMÂNIA/Satu Mare, judeţul apelor termale Cea mai valoroasă resursă a judeţului Satu Mare o constituie apele termale. Judeţul este efectiv aşezat pe o uriaşă pungă de apă termală, la peste un km adâncime, benefică pentru sănătatea umană, iar după ce a început să fie exploatată cu eficienţă, această resursă începe să adune tot mai mulţi turişti...
Bihor: "Actualităţi în reabilitarea medicală", la Zilele Medicale Băile Felix Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, cel mai modern spital de recuperare din ţară, organizează joi şi vineri Conferinţa naţională 'Actualităţi în reabilitarea medicală', reuniune din cadrul celei de-a XIV-a ediţii a 'Zilelor Medicale - Băile Felix', la care participă 200 de medici specialişti...