Cele mai citite
 


Botoşani: Comasarea spitalelor, discutată din nou în Consiliul Judeţean
vineri, 21 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou proiect de hotărâre privind comasarea spitalelor din Botoşani va fi inclus pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean (CJ) programată pentru data de 27 octombrie, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.
El speră ca opoziţia formată din consilieri judeţeni ai Partidului Social Democrat şi Partidului Naţional Liberal să susţină iniţiativa, astfel încât Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati să poată fi inclus, de la 1 ianuarie 2012, în gradul III de clasificare.
''Această obligaţie o avem faţă de cetăţenii judeţului care au nevoie de servicii de ocrotire a sănătăţii mai bune. Nu urmărim să desfiinţăm pe nimeni, doar să unim spitalele pentru că, potrivit legislaţiei actuale, unindu-le putem beneficia de finanţare mai bună. Chiar dacă proiectul pe care l-am susţinut deja de două ori a fost respins în Consiliul Judeţean mă văd nevoit să reintru cu acest proiect'', a afirmat Mihai Ţâbuleac.
Proiectul de comasare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati cu Spitalul de Copii, Spitalul de Obstretică şi Ginecologie şi Spitalul de Psihiatrie a fost pus pe ordinea de zi a altor trei şedinţe, însă prima dată a fost amânat, iar de alte două ori a fost respins. AGERPRES/ (A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati ar putea fi retrogradat în categoria a V-a Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani ar putea pierde, de la 1 ianuarie 2012, statutul de spital de urgenţă, în cazul în care Consiliul Judeţean (CJ) nu va aproba, în şedinţa din 29 septembrie, comasarea acestuia cu Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi...
Botoşani: Comasarea spitalelor, aprobată de consilierii judeţeni Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" va prelua, prin comasare, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Psihiatrie, potrivit unei hotărâri adoptate, luni, de Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani.
Botoşani: Sindicaliştii din Spitalul Judeţean ies în stradă pentru a cere comasarea cu alte trei spitale Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani vor picheta, pe 29 septembrie, Consiliul Judeţean (CJ), a declarat liderul sindical al spitalului, Lia Temciuc.
Botoşani: Comasarea spitalelor, respinsă de consilierii judeţeni Comasarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani cu Spitalul de Copiii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie nu va avea loc, în urma votului negativ de joi dat de consilierii judeţeni.
Botoşani: CJ vrea gradul II de clasificare pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Consiliul Judeţean Botoşani solicită Ministerului Sănătăţii şi Guvernului includerea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" în categoria a doua de clasificare, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.
Botoşani: USL vrea să preia, pentru şase luni, administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Uniunea Social Liberală (USL) intenţionează să preia administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, co-preşedintele filialei din Botoşani a USL, deputatul liberal Florin Ţurcanu.