Cele mai citite
 


Constanţa: Peste 3.000 de persoane au viroze; numărul acestora s-a dublat într-o săptămână
vineri, 21 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul bolnavilor cu infecţii acute ale căilor respiratorii s-a dublat, în judeţul Constanţa, în ultima săptămână, aproape 3.200 de persoane fiind înregistrate cu această afecţiune medicală.
Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul virozelor este mai mare cu peste 7%.
Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sănătate Constanţa au informat, joi, printr-un comunicat remis presei, că dintre cele 3.145 de persoane care suferă de infecţii acute ale căilor respiratorii 31 sunt spitalizate.
Alţi 712 constănţeni au pneumonie, iar în 54 de cazuri îngrijirile medicale necesare sunt acordate într-o unitate spitalicească.
DJSP a înregistrat, totodată, şi primul caz de suspiciune de gripă. AGERPRES/(AS - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Numărul bolnavilor cu viroze şi pneumonie a crescut la 3.000 Peste 2.300 de persoane din judeţul Constanţa suferă de viroze respiratorii, 690 de pneumonie, iar un bolnav este suspectat de gripă, cazuri al căror număr a crescut cu peste 41% comparativ cu media ultimelor trei săptămâni.
Constanţa: Aproape 3.000 cazuri de viroze şi pneumonie înregistrate săptămâna trecută Aproape 3.000 de constănţeni au suferit de viroze şi pneumonie în perioada 13-19 ianuarie, numărul fiind în creştere cu 8% comparativ cu săptămâna anterioară, au informat miercuri reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Constanţa.
Harghita: Numărul virozelor şi al pneumoniilor este în creştere Numărul cazurilor de viroze şi pneumonii este în creştere în Harghita, specialiştii apreciind că se înregistrează un vârf al îmbolnăvirilor, specific acestei perioade.
Constanţa: Peste trei mii de persoane cu viroze şi pneumonie, număr în creştere Peste 3.200 de persoane din judeţul Constanţa sunt înregistrate cu viroze şi pneumonie, număr în creştere în ultimele săptămâni, iar un bolnav este suspectat de gripă.
Galaţi: Numărul virozelor respiratorii şi pneumoniilor a crescut alarmant Peste 2.500 de persoane cu infecţii respiratorii acute s-au prezentat la cabinetele medicilor de familie în ultima săptămână de raportare, cu peste 800 mai multe decât în săptămâna precedentă, a anunţat, miercuri, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.
Bistriţa-Năsăud: 4.000 de bistriţeni diagnosticaţi cu infecţii respiratorii într-o săptămână Un număr de 4.000 de bistriţeni care s-au prezentat la medic săptămâna trecută au fost diagnosticaţi cu diverse forme de infecţii respiratorii, de la viroze până la pneumonii şi gripă sezonieră, potrivit datelor afişate marţi pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud.