Cele mai citite
 


IŞMB face cercetări în cazul copilului accidentat la o grădiniţă din sectorul 6
vineri, 21 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (IŞMB) a format o echipă care să cerceteze împrejurările şi cauzele care au dus la accidentarea unui copil la o grădiniţă din sectorul 6, a declarat joi pentru AGERPRES inspectorul Marian Banu.
Acesta a spus că "înainte de toate" se fac cercetări de specialitate de către autorităţile în drept, pentru că vătămarea copilului este una "gravă".
"Am fost informat că în jurul prânzului s-a întâmplat un accident la o grădiniţă din sectorul 6. Accidentarea este una gravă. Se fac cercetări, să vedem cauzele producerii accidentului şi consecinţele", a afirmat reprezentantul IŞMB.
Copilul accidentat a fost transportat la Spitalul "Alexandru Obregia". AGERPRES/(A-Roberto Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
IŞMB va efectua o "cercetare" la Liceul Nichita Stănescu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (IŞMB) va efectua luni o cercetare la Liceului Teoretic ,,Nichita Stănescu', a precizat instituţia într-un comunicat remis AGERPRES.
Analiză a IŞMB privind actele de violenţă din şcoli înregistrate în perioada septembrie 2012 - februarie 2013 Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti va analiza, în perioada 11 - 28 martie, actele de violenţă înregistrate în mediul şcolar în intervalul septembrie 2012 - februarie 2013, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al...
Marian Banu: Obligaţia directorului este ca atunci când se întâmplă ceva să sune la 112 Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti nu a transmis unităţilor de învăţământ nicio notă referitoare la modul în care se acordă ajutorul medical, a precizat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei Marian Banu.
Campanie de prevenire a consumului de etnobotanice derulată de IŞMB Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti va lansa luni campania 'Trăieşte-ţi viaţa fără etnobotanice' de conştientizare a efectului nociv pe care îl are consumul de substanţe etnobotanice, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IŞMB, Marian Banu.
Copilul care a căzut de la mansarda unei grădiniţe se află în continuare în comă Copilul care a căzut de la mansarda unei grădiniţe, se află în continuare în comă şi prognosticul rămâne rezervat, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, dr. Alexandru Taşcu, şeful Secţiei de neurochirurgie pediatrică de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni".