Cele mai citite
 


Mehedinţi: Vor fi achiziţionate 6.400 doze de vaccin antigripal
vineri, 21 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi a solicitat Ministerului Sănătăţii 6.400 de doze de vaccin antigripal.
Directorul adjunct al DSP Mehedinţi, Romaniţa Ionovici, a declarat, pentru AGERPRES, că în primă fază de aceste vaccinuri va beneficia personalul din unităţile medico-sanitare şi din căminele de bătrâni, precum şi copiii din creşe şi grădiniţe.
"Ulterior, vom începe distribuirea în reţeaua medicilor de familie. Aceştia au întocmit deja catagrafierea persoanelor expuse la risc major de îmbolnăvire", a precizat Ionovici.
În ultimii doi ani, în judeţul Mehedinţi nu s-au semnalat decât cinci cazuri de gripă sezonieră. AGERPRES/(AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: DSP va repartiza primele 4600 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi va începe săptămâna aceasta repartizarea dozelor de vaccin antigripal primite de la Ministerul Sănătăţii, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: Aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal distribuite în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a primit de la Ministerul Sănătăţii (MS) a doua tranşă de vaccin antigripal, a declarat marţi pentru AGERPRES directorul adjunct, dr. Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: A început distribuirea dozelor de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a demarat campania de vaccinare antigripală, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Codruţa Vochescu.
Tulcea: Noi doze de vaccin antigripal primite de Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a început să distribuie un nou lot de 10.000 de doze de vaccin primite din partea Ministerului Sănătăţii.
Mehedinţi: Dozele de vaccin antigripal, epuizate Cele peste 6.400 de doze de vaccin antigripal achiziţionate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi s-au epuizat în numai cinci zile de la primire, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Miruna Constantin.
Satu Mare: Mai puţine doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare a solicitat în acest an Ministerului Sănătăţii distribuirea a peste 40.000 de doze de vaccin antigripal, cu aproape 15.000 mai puţin decât anul trecut.