Cele mai citite
 


Prahova: Luptător al Serviciului pentru Intervenţii Rapide, rănit după ce arma i s-a descărcat accidental
joi, 20 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ploieşti, 20 oct /Agerpres/- Un luptător din cadrul Serviciului pentru Intervenţii Rapide (SIR) a fost rănit, joi, în timpul unei percheziţii domiciliare, după ce arma pe care o avea în dotare i s-a descărcat accidental.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, Dan Radu, luptătorul SIR care participa la o percheziţie ce se desfăşura într-o zonă locuită de romi din oraşul Boldeşti Scăieni s-a rănit la piciorul drept după ce arma din dotare i s-a descărcat accidental, proiectilul de cauciuc provocându-i leziuni la nivelul falangelor.
'La momentul producerii incidentului, efectivele se aflau la domiciliul unei persoane de etnie romă suspectată pentru comiterea mai multor furturi. Poliţistul care are două falange fracturate a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru a primi îngrijiri medicale, acestea rămânând internat', a declarat reprezentantul IJP.
La nivel instituţiei a fost constituită o echipă de cercetare, care va efectua verificări în vederea stabilirii cu exacitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul. AGERPRES/(AS- Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit după ce s-ar fi aruncat de la etaj Un prahovean din comuna Plopu, care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al clădirii.
Prahova: Prinţul Paul, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ploieşti, 9 dec /Agerpres/- Prinţul Paul Philippe, care ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează miercuri mai multe percheziţii, se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.
Prahova: Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti nu a introdus coplata Ploieşti, 1 apr /Agerpres/- Cel mai mare spital din Prahova, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, nu a introdus, luni, coplata, preşedintele Consiliului de Administraţie al spitalului, Mirela Neagu, afirmând că această taxă va fi aplicată după semnarea contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate...
Prahova: Anchetă internă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în paralel cu cea a Ministerul Sănătăţii Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a demarat o anchetă care se desfăşoară în paralel cu cea dispusă, marţi, de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, în urma declaraţiilor unui medic primar de chirurgie generală apărute în presă privind condiţiile în care se desfăşoară activitatea...
Prahova: Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti s-au solidarizat cu chirurgul Dan Oprea Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti s-au solidarizat, joi, cu acuzaţiile grave ale chirurgului Dan Oprea privind condiţiile din spital, care au dus şi la efectuarea la unitatea medicală a unei anchete a Ministerului Sănătăţii..
Prahova: Cuantumul coplăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, stabilit la 10 lei Pacienţii care se vor interna, de luni, la cel mai mare spital din Prahova, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, vor plăti, la externare, o taxă de 10 lei.