Cele mai citite
 


Roche achiziţionează Anadys Pharmaceuticals şi îşi extinde expertiza în tratarea hepatitei virale C
vineri, 21 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Roche şi Anadys Pharmaceuticals Inc. au anunţat la începutul acestei săptămâni că au semnat un acord definitiv de fuziune conform căruia Roche va achiziţiona complet Anadys Pharmaceuticals, la un preţ de 3,70 dolari pe acţiune, în cadrul unei tranzacţii realizate cu plata în numerar, informează printr-un comunicat de presă compania.
Valoarea totală a tranzacţiei este evaluată la 230 milioane dolari. Având sediul în San Diego, Anadys Pharmaceuticals dezvoltă molecule mici, cu administrare orală, destinate tratamentului hepatitei C.
Achiziţia are ca scop extinderea expertizei companiei în tratarea hepatitei virale C şi oferirea de noi opţiuni de tratament pentru pacienţii cu această boală.
'Odată cu această achiziţie, portofoliul nostru destinat hepatitei C devine şi mai puternic. Scopul nostru este de a oferi medicilor şi pacienţilor cu hepatită o combinaţie terapeutică puternică care să ne aducă mai aproape de vindecarea acestei boli", a declarat Jean-Jacques Garaud, global head of Roche Pharma Research and Early Development.
La rândul său Steve Worland, preşedinte şi CEO al Anadys Pharmaceuticals, a spus: 'De când am înfiinţat compania Anadys, ne-am concentrat pe activitatea de cercetare, în special în domeniul hepatitei, dorindu-ne să aducem cu adevărat beneficii pacienţilor. Având în vedere potenţialul de cercetare-dezvoltare şi experienţa considerabilă a celor de la Roche în domeniul hepatitei C, această achiziţie reprezintă cea mai mare şansă de succes în dezvoltarea unor noi tratamente'. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Roche a semnat un acord definitiv pentru achizitionarea Anadys Pharmaceuticals Achizitia are ca scop extinderea expertizei companiei in tratarea hepatitei virale C si oferirea de noi optiuni de tratament pentru pacientii cu aceasta boala
Roche: Acord definitiv pentru achiziţionarea Anadys Pharmaceuticals, pentru 230 milioane de dolari Roche a semnat un acord definitiv pentru achiziţionarea Anadys Pharmaceuticals, valoarea totală a tranzacţiei fiind evaluată la 230 de milioane de dolari.
Roche a incheiat un acord de colaborare cu Bristol-Myers Squibb pentru a studia combinatia terapeutica dintre doua medicamente destinate tratamentului cancerului de piele avansat Roche a anuntat recent ca a incheiat un acord de colaborare cu Bristol-Myers Squibb (BMS) ce isi propune sa evalueze siguranta si eficacitatea combinatiei terapeutice dintre un medicament produs de Roche si un altul produs de BMS, pentru tratamentul pacientilor cu o anumita forma de melanom metastatic...
Roche a inaintat o oferta pentru achizitionarea actiunilor Illumina, Inc. disponibile, pentru a-si consolida in continuare pozitia de lider in domeniul diagnosticelor Roche si-a anuntat azi propunerea de achizitionare a tuturor actiunilor restante de la Illumina, Inc. pentru 44,50 de dolari per actiune in numerar, ceea ce reprezinta aproximativ 5,7 miliarde de dolari. Aceasta oferta depaseste cu 64% pretul de vanzare al actiunilor Illumina din 21 decembrie 2011...
Testări gratuite de hepatita C la Poliția și Jandarmeria Bihor Jandarmii și polițiștii din Județul Bihor beneficiază în perioada15 - 28 februarie de testări gratuite pentru depistarea infecției cu virusul hepatitei C, în cadrul celei mai vaste campanii naționale de testare gratuită, inițiată recent de Alianța Pacienților Cronici din România, împreună cu Institutul...
Acord MS-Asociaţia pentru Protecţia Pacienţilor privind hepatita C Ministerul Sănătăţii şi Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor (ANPP) vor elabora o strategie privind hepatita C, a declarat, marţi, ministrul Eugen Nicolăescu, după semnarea unui acord în acest sens.