Cele mai citite
 


Petcu (Sanitas): Am reuşit să salvăm tichetele de masă şi toate sporurile specifice
marţi, 1 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 1 sep /Agerpres/ - La Sănătate, am reuşit să salvăm tichetele de masă şi toate sporurile specifice sectorului sanitar, a precizat, marţi, Marius Petcu, preşedintele Sanitas.
,,Am făcut modificări pozitive. În sănătate va fi o creştere de 78 la sută', a precizat Petcu.
Primul-ministru Emil Boc, vicepremierul Dan Nica, ministrul Finanţelor Publice Gheorghe Pogea, ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu şi ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale Marian Sârbu au avut, marţi, o nouă întâlnire cu reprezentanţii principalelor confederaţii sindicale din România, pentru a discuta proiectul Legii salarizării unitare în sectorul bugetar.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SANITAS ameninţă cu acţiuni de protest, dacă Ministerul Sănătăţii nu soluţionează urgent revendicările sindicale Membrii Federaţiei SANITAS ar putea ieşi în stradă în perioada imediat următoare, dacă Ministerul Sănătăţii nu va soluţiona în cel mai scurt timp revendicările sindicale, cea mai importantă referindu-se la garantarea acordării tuturor drepturilor salariale, se arată într-un comunicat remis vineri AGERPRES...
Sepi (SANITAS): A fost semnat Actul adiţional la Contractul colectiv de muncă la nivel de grup de unităţi Actul adiţional la Contractul colectiv de muncă la nivel de grup de unităţi a fost semnat miercuri, la Ministerul Sănătăţii, a declarat pentru AGERPRES Marius Sepi, prim-vicepreşedintele Federaţiei SANITAS.
Sindicaliştii de la Sanitas pichetează, marţi, sediile ministerelor Muncii, Sănătăţii şi Finanţelor Aproximativ 150 de membri ai Federaţiei Sanitas vor picheta marţi, între orele 10,00-12,00, sediile ministerelor Muncii, Sănătăţii şi Finanţelor, fiind nemulţumiţi de condiţiile de muncă şi de salarizare.
SANITAS: Angajaţii sistemului sanitar vor beneficia în continuare de toate drepturile salariale, inclusiv tichete de masă Angajaţii sistemului sanitar vor beneficia, şi în 2016, de toate drepturile salariale, inclusiv tichete de masă şi plata dublă pentru orele lucrate în zilele de sărbători legale, informează, joi, Federaţia SANITAS.
Cluj: Liderii Sanitas cer îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi de salarizare din sistemul sanitar Liderii Federaţiei Sanitas au anunţat luni, într-o conferinţă de presă, la Cluj-Napoca, că vor pregăti ample mişcări de protest, care să aducă aminte de ceea ce reprezenta organizaţia în urmă cu 20 de ani, când forţa sindicatului s-a văzut în stradă, dacă revendicările sale, în special cele salariale...
Conducerea Federaţiei SANITAS se întâlneşte, miercuri, cu reprezentanţii Guvernului Conducerea Federaţiei Sanitas se va întâlni, miercuri, de la ora 14,30, cu reprezentanţii Guvernului, pentru a discuta despre problemele existente în sectorul sanitar din România.