Cele mai citite
 


Comunicat de presă - Colegiul Medicilor din România
sâmbătă, 22 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Va trimit un comunicat de presă cu precizări legate de articolele în care s-a spus că prof. Astărăstoae a fost înlocuit de la Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor.
Prof. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România NU a fost înlocuit din nicio Comisie de Disciplină a Colegiului Medicilor. De altfel, nici nu avea cum să se întâmple acest lucru întrucât prof. Astărăstoae nu a fost niciodată preşedintele Comisiei de Disciplină.
Prof. dr. Florian Popa a fost ales preşedinte al Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor Bucureşti. Alegerea sa vine în urma alegerilor normale care se desfăşoară la fiecare şapte ani.
Vă mulţumesc
Luminiţa Valcea
Colegiul Medicilor din România
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prof. dr. Vasile Astărăstoae a fost ales preşedinte al Colegiului Medicilor din România Vasile Astărăstoae a fost ales joi în funcţia de preşedinte al Colegiul Medicilor din România, pentru mandatul 2012 - 2016, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.
Colegiul Medicilor din România califică drept 'superficială' ancheta de la Spitalul judeţean Buzău Biroul Executiv al Colegiului Medicilor din România (CMR) consideră ''superficială'' ancheta care s-a desfăşurat la secţia de pediatrie a Spitalului judeţean Buzău şi respinge ''cu fermitate'' încercarea de a se transfera întreaga responsabilitate asupra corpului medical.
Astărăstoae, despre dosarul reţetelor fictive: Procuratura era obligată să anunţe Colegiul Medicilor Preşedintele colegiului medicilor din România (CMR), Vasile Astărăstoae, a declarat marţi că, potrivit legii, procurorii erau obligaţi să anunţe CMR înainte de începerea urmăririi penale în dosarul decontărilor de reţete fictive.
Vasile Astărăstoae, despre acuzaţiile aduse ministrului Cepoi: Se încearcă înlăturarea lui de la Ministerul Sănătăţii Preşedintele Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, a declarat marţi pentru AGERPRES că prin acuzaţiile aduse de ANI ministrului Vasile Cepoi, "se încearcă înlăturarea lui de la Ministerul Sănătăţii".
Constanţa: Decizii luate de Colegiul Medicilor din România referitor la repercusiunile asupra medicilor în cazul Năstase Consiliul Naţional al Colegiului Medicilor din România (CMR), întrunit vineri, la Eforie Nord, a luat mai multe decizii cu privire la chemarea la DNA a medicilor care i-au acordat asistenţă medicală fostului premier Adrian Năstase şi ca urmare a declaraţiilor, considerate ''iresponsabile'' de CMR, ale...
Colegiul Medicilor din România: În 2009, 94 de dosare disciplinare Comisia superioară de disciplină a Colegiului Medicilor din România a primit, în anul 2009, 95 de dosare disciplinare, în care au fost implicaţi 154 de medici, dintre care 48 au fost sancţionaţi, se arată în raportul de activitate al CMR pe anul trecut.