Cele mai citite
 


Terapia va lansa medicamentul Evista pentru tratamentul osteoporozei
marţi, 1 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Osteoporoza
 

Bombay, 1 sep /Agerpres/ - Producătorul indian de medicamente Ranbaxy Laboratories Ltd, controlat de grupul japonez Daiichi Sankyo, a anunţat, marţi, că divizia sa din România, Terapia SA, va lansa pe piaţă medicamentul Evista, utilizat pentru tratarea osteoporozei, se arată într-un comunicat remis Bursei de la Bombay, preluat de publicaţia The Hindu Business Line.

'Lansarea Evista de către Terapia Ranbaxy în România marchează prima noastră acţiune internaţională sub formă de parteneriat global. Terapia Ranbaxy este un jucător puternic în Europa şi va oferi o platformă unică pentru Daiichi Sankyo în vederea lansării Evista', a declarat directorul general de la Ranbaxy, Atul Sobti.
Potrivit comunicatului, în anul 2006 Daiichi Sankyo a achiziţionat drepturile de marketing şi distribuţie pentru Evista în şase ţări europene de la Eli Lilly and Company. În anul 2008, Daiichi Sankyo a achiziţionat şi alte drepturi adiţionale pentru Evista acoperind restul ţărilor din Europa, cu excepţia Greciei.
Ranbaxy Laboratories a cumpărat, în 2006, producătorul de medicamente Terapia pentru 321 milioane dolari. Ulterior, în luna iunie 2008, grupul japonez Daiichi Sankyo Co Ltd a plătit 4,6 miliarde dolari pentru a prelua pachetul majoritar de acţiuni al producătorului indian de medicamente Ranbaxy Laboratories Ltd, proprietarul producătorului de medicamente Terapia, în ideea de a intra pe piaţa medicamentelor generice.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Despre osteoporoză Numele bolii provine din latina si înseamna "os poros". Tesutul osos este un tesut viu, în care are loc permanent atât depunere de os cât si pierdere de os.
Prevenirea osteoporozei Prevenirea permite reducerea cu 50% a riscurilor de fracturi asociate cu osteoporoza. Obiectivul principal consta in prevenirea fracturilor, dar si a durerilor de spate, cauzate de tasarea vertebrelor.
Campanie de educare şi prevenţie pentru osteoporoză Începând din această toamnă, în ţara noastră va fi dezvoltat un proiect de anvergură, menit să contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate a românilor printr-o campanie de educare şi prevenţie, cu o durata de cel puţin doi ani, care se referă la osteoporoză.
Osteoporoza- animatie 3D - limba engleza Ce este si ce determina osteoporoza.
Ziua Internaţională a Osteoporozei Ziua Internaţională a Osteoporozei, marcată în fiecare an la 20 octombrie, a fost instituită de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), având în vedere faptul că în ultimele decenii osteoporoza, supranumită 'hoţul tăcut', a devenit o importantă problemă de sănătate publică, cu consecinţe majore asupra...
Acțiuni dedicate specialiștilor, persoanelor cu osteoporoză și publicului larg, cu prilejul Zilei Mondiale a Osteoporozei Ziua Mondială a Osteoporozei va fi marcată pentru a doua oară consecutiv și în București, în perioada 18-20 octombrie 2013, prin acțiuni de comunicare menite să crească nivelul de informare a profesioniștilor în sănătate, a pacienților și, nu în ultimul rând, a publicului larg cu privire...