Cele mai citite
 


Precizări ale Colegiului Medicilor din România
sâmbătă, 22 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prof. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România, nu a fost înlocuit din nicio Comisie de Disciplină a Colegiului Medicilor, se precizează într-un comunicat remis joi presei de CMR.
Potrivit sursei, acest lucru nici nu avea cum să se întâmple, întrucât prof. Astărăstoae nu a fost niciodată preşedintele Comisiei de Disciplină.
"Prof. dr. Florian Popa a fost ales preşedinte al Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor Bucureşti, în urma alegerilor normale care au loc la fiecare şapte ani", se mai arată în comunicatul CMR. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prof. dr. Vasile Astărăstoae a fost ales preşedinte al Colegiului Medicilor din România Vasile Astărăstoae a fost ales joi în funcţia de preşedinte al Colegiul Medicilor din România, pentru mandatul 2012 - 2016, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.
UPDATE Vasile Astărăstoae şi-a anunţat demisia de la şefia Colegiului Medicilor din România Profesorul doctor Vasile Astărăstoae a declarat vineri pentru AGERPRES că şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Colegiului Medicilor din România.
Vasile Astărăstoae şi-a anunţat demisia de la şefia Colegiului Medicilor din România Profesorul doctor Vasile Astărăstoae a declarat vineri pentru AGERPRES că şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Colegiului Medicilor din România.
Vasile Astărăstoae (CMR):Alocările pentru sănătate trebuie să ajungă la 6% din PIB în 2016, pentru a opri declinul Preşedintele colegiului medicilor din România (CMR), prof. dr. Vasile Astărăstoae, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bistriţa, că alocările pentru sănătate trebuie să ajungă la 6% din PIB pentru "a opri declinul" din sistem.
Preşedintele CMR,Vasile Astărăstoae: Medicii pleacă să lucreze în străinătate pentru că nu mai suportă atmosfera din România Preşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR), Vasile Astărăstoae, a declarat, joi, la Constanţa, că 11.200 de medici români figurau la data de 1 ianuarie 2012 că lucrează în ţările dezvoltate ale OECD, iar în următoarele trei luni alţi 1.014 medici au plecat în străinătate, în primul rând ''pentru...
Preşedintele CMR, Vasile Astărăstoae: Singura modalitate de protest pe care o avem este demisia în bloc a medicilor Preşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR), Vasile Astărăstoae, a declarat, joi, la Constanţa, că singura măsură de protest în cazul în care guvernanţii nu vor ţine cont de solicitările medicilor în noul proiect de lege a sănătăţii este demisia în bloc a cadrelor medicale.