Cele mai citite
 


Satu Mare: Bebeluş abandonat în spital
sâmbătă, 22 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bebeluş de doar o zi a fost abandonat în Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) de către mama sa, femeia declarând poliţiştilor că mai are trei copii şi nu are cu ce să-i hrănească.
Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Satu Mare, o femeie de 40 de ani din oraşul Ardud, a plecat din spital, la o zi după ce a născut prin cezariană, fără să anunţe medicii, abandonându-şi propriul copil. Femeia a ajuns la spital cu hipertensiune arterială şi a născut prin cezariană un copil de 3,3 kg, sănătos, care a primit nota 10.
Conducerea SJU a anunţat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, poliţiştii reuşind s-o identifice în scurt timp pe femeie. Aceasta a refuzat să se întoarcă la copil, spunând că mai are trei minori pe care nu are cu ce să-i întreţină.
În acest caz a mai fost anunţată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Satu Mare, care va efectua o anchetă pentru predarea în asistenţă maternală a minorului. AGERPRES /(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort O comisie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea analizează sesizarea unei tinere care acuză un medic al acestei unităţi sanitare de malpraxis, după ce a născut un bebeluş mort.
Neamţ: DSP a finalizat ancheta în cazul bebeluşului decedat în secţia de nou-născuţi a Spitalului Judeţean Cauza decesului în cazul nou-născutului prematur geamăn născut în 9 iulie 2016 prin operaţie cezariană la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ este hemoragia cerebrală, în contextul bolii hemoragice, a concluzionat ancheta Direcţiei de Sănătate Publică, pe baza raportului necropsiei.
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
Vaslui: Verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce un bebeluş a murit la două ore de la naştere Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a dispus efectuarea unor verificări privind cazul unui bebeluş care a decedat la două ore după naştere.
Galaţi: Anchetă la Spitalul Judeţean într-un nou caz în care este afectată sănătatea unui bebeluş Galaţi, 6 nov /Agerpres/- O echipă a Ministerul Sănătăţii dar şi conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi anchetează un nou caz în care în care a fost implicat un bebeluş, după ce, pe 31 octombrie, un alt nou născut murea la doar câteva ore de la externarea din maternitatea unităţii sanitare...
Caraş-Severin: Anchetă la Spitalul Judeţean din Reşiţa, după ce un bebeluş a avut mâna ruptă La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa este în plină desfăşurare o anchetă, pentru a se constata cine este vinovat pentru faptul că un bebeluş care s-a născut normal, după câteva ore a fost găsit cu mâna ruptă.