Cele mai citite
 


Alba: S-a aruncat de la etajul al VI-lea, în urma unei decepţii sentimentale
duminică, 23 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tânără s-a aruncat sâmbătă dimineaţa de la etajul al VI-lea al unui bloc dintr-o zonă centrală a municipiului Alba Iulia, căzând pe o terasă, fata suferind numeroase traumatisme în urma impactului cu betonul.
Potrivit Poliţiei Alba, tânăra se afla cu o prietenă în balconul apartamentului în care locuieşte cu chirie şi, la un moment dat, aceasta i-ar fi spus celeilalte fete că se aruncă de la etaj. Se pare că tânăra, în vârstă de 20 de ani, suferise recent o decepţie sentimentală.
Ea a scăpat cu viaţă în urma impactului, dar este în stare gravă, fiind internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.
Poliţia a demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
În ultimii ani, cinci femei din judeţul Alba s-au aruncat de la etaj, unele din motive sentimentale. Cel mai recent caz a fost în primăvara acestui an, când o femeie de 43 de ani s-a aruncat de la etajul al III-lea al unui bloc din oraşul Cîmpeni. Aceasta a fost diagnosticată cu politraumatism cranio-cerebral, după ce impactul cu solul a fost atenuat de o copertină pe care femeia a lovit-o în cădere. Potrivit vecinilor, aceasta ar mai fi avut tentative de suicid de-a lungul timpului.
În vara anului trecut, o femeie de 34 de ani din municipiul Sebeş s-a aruncat, din motive sentimentale, tot de la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe, suferind mai multe leziuni corporale.
În 2007, trei femei din Alba Iulia şi Aiud s-au aruncat de la etaj, două murind pe loc, iar una fiind grav rănită. Două dintre femei aveau diverse afecţiuni psihice şi urmau tratament de specialitate. AGERPRES/ (AS - Marinela Brumar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Anchetă la SJU după ce un băieţel s-a ales cu arsuri şi cu o rană la o mână în timp ce era internat O anchetă internă a fost demarată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia după ce, pe reţelele de socializare a fost prezentat cazul unui băieţel de 9 luni care s-a ales cu arsuri şi cu o rană adâncă la o mână, în zona unei branule, în timp ce era internat la Secţia de Pediatrie a unităţii...
Operaţii amânate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia până la dotarea cu noi dezinfectanţi Mai multe operaţii programate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, unde a fost constatată o probă neconformă, au fost amânate, fiind efectuate doar urgenţele, până la dotarea unităţii cu noi dezinfectanţi. Directorul medical al unităţii a declarat că miercuri se va relua activitatea normală...
Alba:Spitale amendate pentru nerespectarea procedurilor în cazul fetiţei decedate după ce s-a înţepat într-un cui Spitalele din Alba Iulia şi Blaj au fost amendate cu câte 10.000 de lei în urma anchetei declanşate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba în cazul fetiţei de 11 ani, aflată în plasament maternal, care a decedat la câteva zile după ce s-a înţepat accidental în picior într-un cui.
Alba: Primul proiect cu fonduri europene nerambursabile, derulat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia Primul proiect pe fonduri europene implementat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, în valoare totală de peste două milioane de lei, vizează, printre altele, urmărirea întregului parcurs al pacientului şi înregistrarea tuturor datelor acestuia, în contextul etapelor necesare efectuării actului...
Alba: Aparat RMN, achiziţionat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia Pacienţii din judeţul Alba nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze la Sibiu sau la Cluj Napoca pentru a efectua o investigaţie RMN, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani, odată cu semnarea unui contract de achiziţie a unui asemenea aparat, de tip Siemens, de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia...
Alba: Operaţiile de cataractă, posibile de acum şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia Pacienţii din Alba nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze la clinicile din Cluj, Mureş sau Sibiu pentru a se opera, de exemplu, de cataractă, odată cu inaugurarea, vineri, a Compartimentului de Oftalmologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.