Cele mai citite
 


Înainte de întâlnirea cu Merkel, Sarkozy s-a dus la maternitate să-şi vadă fetiţa
duminică, 23 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele francez Nicolas Sarkozy s-a dus de două ori sâmbătă dimineaţă la clinica La Muette să-şi vadă soţia, Carla Bruni-Sarkozy, şi pe fetiţa lor Giulia, care s-a născut miercuri.
Potrivit France Presse, şeful statului, care urmează să participe în acest week-end, la Bruxelles, la un summit european crucial pentru zona euro, a petrecut puţin peste o oră la clinică, dis-de-dimineaţă, şi s-a mai dus o dată după prânz (10H45 GMT).

Sarkozy s-a dus de mai multe ori la clinica situată într-un cartier şic din Paris de când i s-a născut fetiţa.

Nicolas Sarkozy va avea o întrevedere sâmbătă seară, la Bruxelles, cu Angela Merkel, în ajunul summitului european care trebuie să găsească o soluţie pentru criza cu care se confruntă zona euro.AGERPRES/(Elena Dumbravă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Carla Bruni Sarkozy s-a săturat să fie însărcinată Carla Bruni Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, s-a săturat să fie însărcinată şi aşteaptă cu nerăbdarea ziua în care va naşte, cel puţin aşa informează publicaţia Le Parisien.
Nicolas Sarkozy promite 'transparenţă totală' în scandalul protezelor mamare PIP Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a promis 'transparenţă totală' în scandalul protezelor mamare produse de societatea franceză Poly Implant Prothese (PIP), care a luat o dimensiune mondială, informează miercuri AFP.
(Corespondenţă) Eurodeputatele Norica Nicolai şi Rovana Plumb cer acţiuni rapide privind concediul de maternitate în UE Bruxelles, 26 oct - Trimisul special al Agerpres, Ionuţ Mareş, transmite: Eurodeputatele Norica Nicolai şi Rovana Plumb au făcut apel în Parlamentul European, reunit în sesiune plenară la Strasbourg, la acţiuni cât mai rapide din partea statelor membre asupra directivei privind concediul de maternitate...
Prima naştere în Europa a unui copil în urma unei grefe de ţesut ovarian între surori gemene O grefă de ţesut ovarian între surori gemene, realizată în premieră medicală în Europa, la Bruxelles, i-a permis unei franţuzoaice sterile să aducă pe lume un copil, au anunţat medicii francezi de la un spital din Paris, transmite AFP.
Pierre Sarkozy, spitalizat în Ucraina, se pare că din cauza unei toxinfecţii alimentare Fiul cel mare al preşedintelui Nicolas Sarkozy, Pierre, a fost internat într-un spital din sudul Ucrainei, se pare că din cauza unei toxinfecţii alimentare. Pierre Sarkozy, cunoscut în lumea muzicală sub numele de DJ Mosay, era la Odesa, unde urma să cânte într-un club, scrie 20minutes.ch.
Primarul Strasbourgului critică 'politica ţapului ispăşitor' privind romii Cu ocazia summitului primarilor consacrat chestiunii romilor, desfăşurat la 22 septembrie, la Strasbourg, participanţii au criticat politica dură franceză cu privire la imigranţii români, scrie ziarul Le Republicain Lorrain în ediţia de vineri.