Cele mai citite
 


Mehedinţi: Liftul de la spitalul orăşenesc Orşova s-a prăbuşit de la etajul al doilea
duminică, 23 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liftul de la Spitalul orăşenesc Orşova s-a prăbuşit de la etajul doi, sâmbătă, cu doi angajaţi de la societatea care asigură întreţinere acestuia, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţului Mehedinţi, Nicolae Lohon.
Potrivit sursei citate, cei doi muncitori au primit primul ajutor de la o echipă de poliţişti care anchetau un caz în această unitate spitalicească.
''Victimele accidentului de muncă au fort transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin. Căderea în gol le-a provocat fracturi ale membrelor şi unele traumatisme cranio-cerebrale'', a precizat Lohon.
Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Mehedinţi şi lucrătorii de poliţie vor demara verificări privind împrejurările în care s-a produs evenimentul, astfel încât cei vinovaţi să fie traşi la răspundere. AGERPRES/ (AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Procurorii au demarat cercetările privind împrejurările căderii liftului de la Spitalul din Orşova Parchetul de pe lângă Judecătoria Orşova a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la un accident de muncă produs la spitalul din localitate în 22 octombrie, când liftul de transport al bolnavilor a căzut în gol de la etajul II.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică începând cu luna iulie din cauza neplăţii către CEZ Distribuţie a facturilor restante în valoare de aproximativ 200.000 lei.
Mehedinţi: La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin nu există deficit de medicamente Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin nu înregistrează deficit de medicamente destinate tratării bolnavilor în ambulatoriu sau internaţi, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul general al societăţii de management Tetraedru Medical Consulting, Dorel Dumitraş.
Mehedinţi: Spitalul de urgenţă din Drobeta Turnu Severin va fi preluat de CJ Spitalul de urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin va fi transferat, joi, de la Ministerul Sănătăţii în administrarea Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele CJ, Marius Bălu.
Mehedinţi: Şase persoane rănite după răsturnarea unui autocar la Băile Herculane Şase persoane au fost rănite după ce un autocar de călători s-a răsturnat duminică după-amiază în apropierea oraşului Băile Herculane, pe DE 70.
Mehedinţi:Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin a primit sponsorizări în valoare de aproximativ 750.000 lei În anul 2012 Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a primit sponsorizări de la diferite entităţi economice din ţară şi străinătate în valoare de 747.870 lei, a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul Nicoleta Manu.