Cele mai citite
 


Vrancea: Un bărbat s-a aruncat în gol de la geamul Spitalului de Urgenţă din Focşani
duminică, 23 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 49 de ani din localitatea vrânceană Vulturu s-a aruncat, vineri seară, de la etajul doi al Spitalului de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din municipiul Focşani.
Nicolae Marin (49 ani) era internat la Secţia de Terapie Intensivă şi ajunsese la spital vineri după-amiază, după ce avusese o tentativă de suicid. Apropiaţii spun că bărbatul avea probleme financiare, aceasta fiind cauza pentru care a vrut să-ş ia viaţa.
Impactul cu solul după ce a căzut de la etajul II nu i-a fost fatal bărbatului de 49 ani, acesta intrând în operaţie vineri noapte, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale pacientului.
Poliţia a demarat o anchetă, iar conducerea spitalului va efectua o anchetă administrativă la Secţia de Terapie Intensivă. AGERPRES (AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Băiatul din Ungheni, cu tentativă de suicid, se află la terapie intensivă Băieţelul de 11 ani care a fost adus de un echipaj SMURD, la Spitalul 'Bagdasar Arseni', ca urmare unei tentative de suicid se află la terapie intensivă.
Vrancea: O femeie a murit după ce s-a aruncat de la geamul spitalului O femeie de 65 ani a murit, vineri, în jurul prânzului, după ce, de dimineaţă s-a aruncat de la etajul patru al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani.
Vrancea: Trei ambulanţe SMURD pentru ISU Trei ambulanţe SMURD au ajuns, luni, în Vrancea şi vor intra în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Vrancea: Trei persoane au ajuns la spital din cauza temperaturilor ridicate Trei vrânceni au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani din cauza temperaturilor ridicate din această perioadă.
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.