Cele mai citite
 


Campania “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!”
luni, 24 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Oncologie
 

2.000 de ecografii gratuite suplimentate in campania contra cancerului la san !

 

 In urma campaniei “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!”, campanie dedicata preventiei cancerului la san, un numar foarte mare de femei si-au exprimat intentia de a face o ecografie mamara gratuita la clinicile Gral Medical. Deoarece estimarile initiale erau de aproximativ 1.000 de ecografii, mesajul campaniei “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!” a sensibilizat foarte multe femei, iar cererea a depasit estimarile facute de catre organizatori. Acesta este motivul pentru care Gral Medical suplimenteaza numarul de ecografii gratuite cu inca 2.000, ce vor putea fi programate si efectuate pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011. Programarile se vor face in ordinea primirii cererilor din clinicile Gral, cereri efectuate in perioada 03 10 2011 – 31 10 2011.

 
“Gral Medical doreste sa ramana in continuare alaturi de toti cei care lupta impotriva cancerului din Romania si, de aceea, faptul ca o astfel de campanie ajunge la inimile romancelor, ne-a determinat sa decidem sa marim cu de 2 ori numarul ecografiilor acordate gratuit. De asemenea, pentru a veni in sprijinul campaniei, programul clinicilor s-a extins si in zilele de sambata.”, a declarat Chitan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical.
 
Chitan Robert a mai adaugat “Vom continua sa cream liste de asteptare si orice programare neonorata va fi inlocuita cu o alta, din aceste liste. In cazul in care pana la sfarsitul lunii octombrie vor ramane persoane in afara celor 3000 de echografii gratuite, vom oferi suplimentar, pana la sfarsitul anului, un pachet de reducere de 40% la fiecare investigatie.”
 
Programarile pentru o ecografie gratuita se pot face direct pe pagina oficiala a campaniei www.invingemcancerul.ro, pe baza unui formular de inscriere, ce poate fi gasit in sectiunea “Campanie”. Tot pe site, puteti afla mai multe informatii referitoare la campania “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!”, detalii si informatii privind cancerul de san.
 
"Suntem placuti impresionati de efectul campaniei si de faptul ca foarte multe femei au inteles mesajul transmis de noi  si s-au indreptat catre clinicile Gral Medical pentru o ecografie gratuita. Cu aceasta ocazie, dorim sa prevenim aparitia cancerului de san, si sa aducem statisticile in marjele mediilor europene. Multumim companiei Gral Medical pentru implicarea in aceasta campanie, iar pe viitor dorim sa ne fie alaturi si la alte initiative organizate de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer", a declarat Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.
 
Toate femeile ce se vor programa in luna octombrie, dar care nu vor reusi sa efectueze o ecografie gratuita din totalul de 3.000, vor putea beneficia, pana la sfarsitul anului, de o reducere de 40% in clinicile Gral Medical din tara.
 
In acest an, campania “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!” a reusit sa transmita un mesaj de responsabilizare cu privire la cancerul de san si sa vina in intimpinarea femeilor cu ecografii gratuite in urmatoarele orasele: Ploiesti, Pitesti, Craiova, Focsani si Bucuresti. Proiectul a fost initiat de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer si sprijinit de Europa FM, Roche Romania si Gral Medical."
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de prevenţie a cancerului mamar, desfăşurată în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti şi Craiova O campanie de prevenţie a cancerului mamar se desfăşoară în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti şi Craiova, putând fi efectuate, până pe 31 decembrie, ecografii mamare la preţuri reduse.
Campania “Nu am facut destul” – la final Campania “Nu am facut destul”, campanie dedicata preventiei cancerului la san, se va incheia la sfarsitul lunii octombrie. Desi estimarile initiale priveau in jur de 1.000 de ecografii mamare oferite gratuit de catre centrele Gral Medical, mult mai multe femei si-au manifestat intentia de a beneficia...
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer lanseaza campania “Nu am facut destul”. Campania este una sociala, menita sa informeze femeile cu privire la cancerul la san si sa le responsabilizeze pe acestea prin efectuarea de controale periodice.
Gral Medical a lansat campania naţională de combatere a cancerului la sân Gral Medical desfăşoară o campanie naţională de combatere a cancerului de sân în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti, Vâlcea, Sibiu şi Craiova în perioada 14 noiembrie - 15 decembrie.
Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer a lansat campania "Nu am făcut destul" Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) a lansat luni campania socială 'Nu am făcut destul', menită să informeze femeile cu privire la cancerul la sân şi să le responsabilizeze prin efectuarea de controale periodice.
Fumatul si poluarea – factori de risc pentru cancerul pulmonar Campanie de informare cu privire la cea mai agresiva forma de cancer – cancerul pulmonar Cu ocazia Lunii Internationale de Lupta Impotriva Cancerului Pulmonar, Liga Română de Cancer si Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) continua si in 2012 campania de preventie, informare si educare...